Še več jih bo a to boste vi, corona teroristi in corona fašisti, ki teptate osnovne človekove pravice, ki ne poznate niti U od ustave. Pocrkajte prasice fašistične.
Dočim pri nas kolesarji in petkovi spontani protesti od februarja dalje, NISO razširili ENE SAME OKUŽBE, razen žuljev ni blo hujšega. AMpak v USA pa te ki navijajo za Trumpa širijo OKUŽBO, dočim nekaj mesečno divjanje BL M spet ni… ...prikaži veči širilo okužbe. AAAAHAAA dobr da vem
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku.
To počnem ....... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Če bi politkolesarji poslušali stroko, denimo microbiologinjo Bojano Beovič, bi zaznali, da tudi kolesarji lahko širijo virus, kar so ugotovili v Holandiji..so primeri ko lahko super aktivni
pozitivni ukuženec, lahko prenese okužbo na več sto posameznikov!
Še več jih bo a to boste vi, corona teroristi in corona fašisti, ki teptate osnovne človekove pravice, ki ne poznate niti U od ustave. Pocrkajte prasice fašistične.
Covid teror raznih ranocelnikov in covid fašistov bo terjalo milijone žrtev, pa nikome ništa.
Dočim pri nas kolesarji in petkovi spontani protesti od februarja dalje, NISO razširili ENE SAME OKUŽBE, razen žuljev ni blo hujšega. AMpak v USA pa te ki navijajo za Trumpa širijo OKUŽBO, dočim nekaj mesečno divjanje BL M spet ni… ...prikaži veči širilo okužbe. AAAAHAAA dobr da vem
Laznivi fake mediji,bog se vas ne more usmiliti, ko trosite take lazi!
franci....Nova24 je to potrdila .
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plač0 znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ....... >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Fajonkini in Meščevi protesti pa nič,al kako?A o "naših" se ne sme pisat?
Če bi politkolesarji poslušali stroko, denimo microbiologinjo Bojano Beovič, bi zaznali, da tudi kolesarji lahko širijo virus, kar so ugotovili v Holandiji..so primeri ko lahko super aktivni pozitivni ukuženec, lahko prenese okužbo na več sto posameznikov!
Kaj pa socijalno čuteči SD in njihova šola brez mask ali so migrirali in iščejo spletno oko in TEDNIK DRUŽINA.
Čudi me zakaj ne napišete za koliko smrti ste krivi vi,ki ste tako vneto promovirali nenošenje mask in posledično pobijali sodržavljane??