Tega butla Trumplna je treba čim prej skenslat s položaja predsednika USA,saj nam v nasprotnem primeru grozi nova invazija obrezanih prebivalcev te zemeljske kugle?
Križar
Trump nima dosti z invazijo migrantov. V glavnem so migranti iz držav, kjer ni vojne: Maroko, Turčija,... za invazijo je odgovorna komunajzarska vlada, ki je uzakonila nelegalno prehajanje meje in življenje muslimanov na naš račun.
Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam.
obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com
Tega butla Trumplna je treba čim prej skenslat s položaja predsednika USA,saj nam v nasprotnem primeru grozi nova invazija obrezanih prebivalcev te zemeljske kugle?
Trump rabi vojno, drugače ne bo doživel drugega mandata ..............
Križar Trump nima dosti z invazijo migrantov. V glavnem so migranti iz držav, kjer ni vojne: Maroko, Turčija,... za invazijo je odgovorna komunajzarska vlada, ki je uzakonila nelegalno prehajanje meje in življenje muslimanov na naš račun.
To je pač časnik New York Times in užaljena levica, ki želi uničiti US.
Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje… ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com