Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
janezu- verjamem, kot ne poznajo diplomirano akterko kako se švic sprehaja preko tkanine.. kot ne poznajo gasilskega zabavljača, pod kozolci... kot jim ni znano, za v totalni karanteni da imaš modela, ki si žeili kupiti laks vrvico za kosilnico.. Imaš prav
Še en dokaz,da je firer le prdec Trumpa in podobnih,ker njega nihče sploh ne pozna in lahko po mili volji twita in skuša biti s tem pomembna oseba-pa ni.....
Trump je v sporočilih žalil, spodbujal sovraštvo in (rasno) nestrpnost. Facebook in Twitter sta se pravilno odločila. Prav je tudi, da se omeji zlonamerna sporočila ostalih avtoritarnih in diktatorskih voditeljev.
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Protest NI ENAKO NASILJE. KDOR TO TRDI, LAŽE.
IN TALE ČLANEK ŠIRI LAŽ.
Drugega ne znajo in nočejo, kot samo blatiti Donalda in Janšo...!!
Za Janšo še slišali niso nikdar. Vsakega tepca pač ne poznajo, moraš biti tepec svetovneg ranga, ne pa tepec kot je neki obramboslovec.
janezu- verjamem, kot ne poznajo diplomirano akterko kako se švic sprehaja preko tkanine.. kot ne poznajo gasilskega zabavljača, pod kozolci... kot jim ni znano, za v totalni karanteni da imaš modela, ki si žeili kupiti laks vrvico za kosilnico.. Imaš prav
Še en dokaz,da je firer le prdec Trumpa in podobnih,ker njega nihče sploh ne pozna in lahko po mili volji twita in skuša biti s tem pomembna oseba-pa ni.....
Trump je v sporočilih žalil, spodbujal sovraštvo in (rasno) nestrpnost. Facebook in Twitter sta se pravilno odločila. Prav je tudi, da se omeji zlonamerna sporočila ostalih avtoritarnih in diktatorskih voditeljev.