Zdravje
56400 ogledov

Triletnik sam v bolnišnici: "Ne sodite, če ne poznate ozadja!"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 12:52 23.februar 2024.

    Te t.i. "estradnice", ki povečini živijo od (pod)povprečnih plač svojih partnerjev in socialnih transferov, se NE vprašajo, kaj je botrovalo staršem otroka, da z njim nista mogla ostati v bolnišnici. Tega vidika ne razumejo, ker nimajo kognitivnih kapacitet. Mogoče otrokovi ...prikaži več starši niso zgolj nekdo, ki ga je treba linčati, ker imajo doma otroke, ki jih ne morejo pustiti samih, morda imajo službe, s katerimi komaj preživijo in si ne morejo privoščiti bolniškega dopusta ipd.

  • sam1 13:35 23.februar 2024.

    Ne vem no,ampak danes je vsaka stvar takoj v medijih in enostransko strokovno ocenjena. Sam imam dve lepi muci,ki se radi sprehodita po zelenici za hišo,obe sta sterilizirani (samček kastriran) in ne gresta nikamor iz domač zelenice. Za mojo parcelo ...prikaži več pelje lokalna pot (največ za sprehode domačinov) in že nekajkrat sem na spletu našel objavo "zaskrbljene občanke" in sliko svojih mačk,zraven pa pripis,če ju morda kdo pogreša,ker sta siroti sami na zelenici....in potem se je za vprašati ?????

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:06 24.februar 2024.

    Bi morala biti pa res ne vem kakšna situacija, da ne bi bila z lastnim otrokom po hudi operaciji vsaj kakšen dan v bolnišnici, pa če pridem samo ponoči k njemu. Po komentarjih, ki jih pišete, se vprašam, če nimate ...prikaži več otrok ali pa nikoli niste bili v bolnici.

  • Avatar NickMason
    NickMason 14:13 23.februar 2024.

    Jaz in vsi prijatelji ki jih poznam,ki smo bili kot otroci v bolnici po nekaj dni,nismo imeli zraven starša nikdar in nikoli,vsi smo preživeli,danes pa sploh ne vem če so to otroci ali vodljive lutke,ki se jih programira

  • pravičnik77 07:37 24.februar 2024.

    V sloveniji sta dva največja problema.. prvi problem so osebe ki se brigajo za vse druge, samo za svoje posle in težave ne, in pa novinarji, prodane duše, ki bodo iz vsake zgodbe naredili sranje od zgodbe, samo da se ...prikaži več bere, resnica jih pa ne zanima... in Žurnalovci so te vrste novinarji... naslov tak da te kap, pol pa v članku zmazek na ravni triletnega otroka

  • oneh 12:25 23.februar 2024.

    Ko prebiraš, kako paniko so izvajali mediji, češ da je tri letni otrok sam v bolnišnici se sprašujem, kako pa bo šel otrok v šolo v naravo z vrtcem in kasneje, ko bo v šoli? Bodo šle poleg starši? Pred ...prikaži več 20-30 leti je v bolnici lahko ostala le doječa mati, danes bi pa bilo komaj, da bi bila poleg oba starša ob pomoči dedkov in babic, V to kar so odrasle generacije po osamosvojitvi sploh ni čudno, da še na informativni dan na fakulteto bodoče študente spremljajo starši-pa levaki- še plešete?

    • rd2dmk2 12:52 23.februar 2024.

      ma oneh saj ne gre 3 letnik za teden dni v šolo v naravi ampak v bolnico, kjer je bolan. a ti razumeš BOLAN. in ko si bolan te je verjetno strah. in nimaš družbe vrstnikov tako kot v šoli ...prikaži več v naravi in učiteljice, ki so že pol leta s tabo. in upam da ti oneh plešeš , no tancaš na žarečem oglju- SAM.

    • Majazmaja 12:55 23.februar 2024.

      Folk z estradnicami = starletami (vemo, kakšen je psihološki profil starlet, a ne?) na čelu niso sposobni dojeti ničesar, kar se ne sklada z njihovim puhloglavim "razmišljanjem". Tudi moje sodelavke so bile v stiski, ko je moral otrok v bolnišnico ...prikaži več - niso mogle kar pustiti projektov, ampak so imele vsaj to srečo, da so lahko delale iz bolnice. Ampak večina ljudi pa tega ne more. Niti ne more biti kar odsotna z delovnih mest.

    • rd2dmk2 13:05 23.februar 2024.

      tudi pri odrasli osebi nismo tam sorodniki cel dan. pridemo na obisk, pogledamo če kaj rabi ali želi. no pri meni in mojih znancih je tako. mogoče ste nekateri se preveč navadili na tisti koronski čas , ko vas niso ...prikaži več spustili k bolniku. amapk mislim , da je vsak vesel obiska. pa ne pozabit, za dva časa svakok gosta dosta. to velja tud v bolnici. nekateri res pretiravajao, ko dobiš v bolnici žlahte za cel stadion. mogoče se hodijo gret ? ne vem.

    • oneh 13:06 23.februar 2024.

      Imam otroke še iz obdobja, ko je pri njih lahko bila le doječa mati. To se je zgodilo le enkrat in je potem zaradi praktično 24 ur sedenja na trdem stolu ob otrokovi postelji po 5. dneh prišla domov bolna ...prikaži veča tudi ona (upam, da imajo sedaj to boljše urejeno). Kasneje so bili otroci v bolnicah sami (na srečo le enkrat). Zrasli so v z lastno glavo razmišljajoče osebe, daleč od levaške ozkogledosti in naju obdarili tudi z vnuki. In pa levaki- a še plešete, svobode skoraj ni več?

    • rd2dmk2 13:45 23.februar 2024.

      takole oneh, upam da te ne zadane kap, ko slučajno vidiš freda asterja ko pleše v dežju. no takole sam sebil cel teden sam v bolnici, ko so mi odstranili mandelje. vem pa kako je bilo z mojim otrokom, ko ...prikaži več je bristal na urgenci z celim tropom cevk na sebi in bil sam v sobi. že tiste prestrašene olice, zakj sem tu in zakaj imam to, ti ne dovoli ga pustit samega. glede tega da niso oskogledi tvoji otroci- a si prepričan da ne plešejo za tvojim hrbtom ?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.