To razmišljanje naj si g. Gams zatakne za klobuk. Vsa neodgovornost izhaja iz vlade in njene interesne politike. Onemogocili so mnoge podsisteme, podredili stroko in medijsko poročanje. Kar je najbolj zaskrbljujoče, uplivajo celo na odločitve ustavnega sodišča. Šele, prav na… ...prikaži več koncu, so nekateri samosvoji, neodgovorni državljani, ki zavestno nasprotujejo mnogim, tudi neustavnih ukrepom in cepljenju.
https://insajder.com/slovenija/kako-je-ustavna-pobuda-dr-andraza-terska-o-vladnih-ukrepih-razkrila
Dan tudi tebi, kaj nimate nedeljo, za čas počitke. Edini planetarij, ki ga ti poznaš je tisti v kleti, ki ga občodujete ob sendviču in pingo soku. Upam, da ste vsaj na toplem...😌
Globokoumno tovariš Ender3! Vse kaže, da smo ostali brez ogledala in so vedno krivi ta beli in SDSs. Nekdo pač mora biti kriv za nesposobnost vladanja levih progresivnih sil. Tovariši tako ne gre več naprej, saj je edino, kar premoremo… ...prikaži več program “Antijanša”.
Che
Ali vam je Janša naročil takšno komentiranje Janševih ukrepov. Jaz vem iz prakse, da ni tako in da je v 1. VRSTI vlada odgovorna za stanje v državi. Sramotno je stanje kot je zvračati na ljudi ki nimajo ne škarij… ...prikaži večj ne platna v rokah. Pred dnevi stojim pred trgovino in opozorim starejšo ženico na distanco. Bil sem presenečen, ko mi je odgovorila češ kaj kompliciram da naj si pogledam one na vladi!!!
ti trije razlogi niso tocni. prvic: vec kot 90% drzavljanov spostuje ukrepe, drugic: tudi ce nasprotujejo cepljenju, trenutno ni dovolj cepiva niti za tiste, ki bi se cepili, zato cepljenje ali necepljenje trenutno ne more imeti nobenega vpliva na epidemijo.… ...prikaži več in tretjic: napada vlada, nase pravice in nas nacin zivljenja, tisti, ki tega ne zelimo, se samo branimo, tako da naj nehajo, in epidemije bo konec!
pa se to, ko se bo vlada dejansko pricela ukvarjati z epidemijo in ne z rusenjem slovenske ustave, bo morda celo uspesna. dokler pa se ukvarja z vsem drugim, pac ne more biti uspesna.
hm g. Gams žal mi je da pišem šele sedaj komentar ampak, bi rad vas vprašal naslednje. torej strežnik se ne cepi in posledično okuži enga od 25 cepljenih bolnikov ( ker je virus samo 95%) in pravite naj svojci… ...prikaži več tožijo strežnika, za smrt ? hm sami priznavate da cepljeni lahko zboli, je res ? torej koga bi pa tožili, če je strežnik cepljen, pa sam zboli in okuži varovanca ? državo ker je dala v obtok ne 100% cepivo, proizvajalca ? a zdej pa ne bi nikogar tožili ?
Epidemija nekako cinca, malo gor malo dol. Ko se ustavi pa jo prebivalci porinemo. Tako vžge in spet zalaufa. Na koncu bi rekel da ima oblast kar žur, ki ga s pridom izkorišča.Cic po mic, malo po malo se utrjuje režim.
SDS,JANEZ,JANŠA ..to so TRIJE razlogi.
Jaz prav tako !
Takšni kot ste vi trije so razlog.
pbr1, poznaš zgodbo o mušketirjih z razlogom. ?
Ender3, poznam zgodbo o štirih jezdecih apokalipse. To so predsedniki strank KUL.
Ti si že eden od kretenov.
Apokalipsa je že tu, jezdeci znani, zaradi njih, lahko ostaneš brez dela in odideš na sončno upravo, po sončne opekline.
Leon 👏😂
se podpišem
To razmišljanje naj si g. Gams zatakne za klobuk. Vsa neodgovornost izhaja iz vlade in njene interesne politike. Onemogocili so mnoge podsisteme, podredili stroko in medijsko poročanje. Kar je najbolj zaskrbljujoče, uplivajo celo na odločitve ustavnega sodišča. Šele, prav na… ...prikaži več koncu, so nekateri samosvoji, neodgovorni državljani, ki zavestno nasprotujejo mnogim, tudi neustavnih ukrepom in cepljenju. https://insajder.com/slovenija/kako-je-ustavna-pobuda-dr-andraza-terska-o-vladnih-ukrepih-razkrila
Iz katerega planeta si pa ti prišel?
Dan tudi tebi, kaj nimate nedeljo, za čas počitke. Edini planetarij, ki ga ti poznaš je tisti v kleti, ki ga občodujete ob sendviču in pingo soku. Upam, da ste vsaj na toplem...😌
Ender, vrni se na luno
mina6 hvala za povabilo, imaš morda vozni red. Lahko mi gres delati družbo, saj veš, v dvoje je lepše. 👪👫👬
Hvala, si narobe prebral.
Globokoumno tovariš Ender3! Vse kaže, da smo ostali brez ogledala in so vedno krivi ta beli in SDSs. Nekdo pač mora biti kriv za nesposobnost vladanja levih progresivnih sil. Tovariši tako ne gre več naprej, saj je edino, kar premoremo… ...prikaži več program “Antijanša”. Che
che_rnobyl, tovariši znajo tudi kaj več, vladnik je najmanjši problem, ker se samega sebe boji, krivi pa drugi.
Bacilček bo izginil tist trenutek, ko bo izginil novi minister za zdravje!
niti ni vredno komentarja ;)
Objektivno porocanje pomeni tudi porocanje o velikih protikoronskih protestih pri nasih sosedih avstrijcih nemcih dancih...
objektovno porocanje po sds tega ne podpira
Ali vam je Janša naročil takšno komentiranje Janševih ukrepov. Jaz vem iz prakse, da ni tako in da je v 1. VRSTI vlada odgovorna za stanje v državi. Sramotno je stanje kot je zvračati na ljudi ki nimajo ne škarij… ...prikaži večj ne platna v rokah. Pred dnevi stojim pred trgovino in opozorim starejšo ženico na distanco. Bil sem presenečen, ko mi je odgovorila češ kaj kompliciram da naj si pogledam one na vladi!!!
NE SPRENEVEDAJ SE !! KDOR SE ODLOČI ZA DRUŽENJE NA PREMAJHNI RAZDALJI, NEE UPORABLJA MASKE IN NE RAZKUŽUJE ROK, J E O D G O V O R E N !!! !!!
#PrenehajmoSeTestirati in bo korona izginila.
ti trije razlogi niso tocni. prvic: vec kot 90% drzavljanov spostuje ukrepe, drugic: tudi ce nasprotujejo cepljenju, trenutno ni dovolj cepiva niti za tiste, ki bi se cepili, zato cepljenje ali necepljenje trenutno ne more imeti nobenega vpliva na epidemijo.… ...prikaži več in tretjic: napada vlada, nase pravice in nas nacin zivljenja, tisti, ki tega ne zelimo, se samo branimo, tako da naj nehajo, in epidemije bo konec!
pa se to, ko se bo vlada dejansko pricela ukvarjati z epidemijo in ne z rusenjem slovenske ustave, bo morda celo uspesna. dokler pa se ukvarja z vsem drugim, pac ne more biti uspesna.
1. Ivan 2. Janez 3. Janša? 1. SDS 2. SD 3.=partija, ki je ves čas na oblasti? 1. mediji 2. zdravniki 3. politika? 1. laži 2. grozno očitne laži 3. plandemija? 1. kolektivna psihoza 2. idiokracija 3. strahopetnost?
hm g. Gams žal mi je da pišem šele sedaj komentar ampak, bi rad vas vprašal naslednje. torej strežnik se ne cepi in posledično okuži enga od 25 cepljenih bolnikov ( ker je virus samo 95%) in pravite naj svojci… ...prikaži več tožijo strežnika, za smrt ? hm sami priznavate da cepljeni lahko zboli, je res ? torej koga bi pa tožili, če je strežnik cepljen, pa sam zboli in okuži varovanca ? državo ker je dala v obtok ne 100% cepivo, proizvajalca ? a zdej pa ne bi nikogar tožili ?
https://www.peticija.online/uvedba_ivermektina_v_raziskave_innamen_zdravljenja_in_prevencije_covid-_19
Epidemija nekako cinca, malo gor malo dol. Ko se ustavi pa jo prebivalci porinemo. Tako vžge in spet zalaufa. Na koncu bi rekel da ima oblast kar žur, ki ga s pridom izkorišča.Cic po mic, malo po malo se utrjuje režim.
KAKŠNE IDEOLOŠKE POTEZE?? NARAVNAVA LE IZKRIVLJENOST OD DEMOKRACIJE RDEČEGA FAŠIZMA IN KORUPCIJE !!
...ZARADI RDEČEGA FAŠIZMA..
Zelo lepo napisano g. Gams.
pbr1, g. Gams ti sporoča," pojdi mi s poti, da ne izgubim sledi" Vzemi si to na znanje.😃
Ender, ti nič ne zamerim. Družboslovci in neizibraženi pač ne razumete ali ne želite razumeti njegovega zapisa.