Slovenija
38 ogledov

"Tožilka ponaredila ključni dokaz"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Altesse 15:16 20.junij 2011.

Daj JJ malo se zresni, saj si popolnoma skregan z logiko! Tožil boš državo za 1,5 miljona € a želiš biti na čelu te države... Halo a ni to skregano z logiko? Se vidi da se ti gre samo za ...prikaži več materialne in politične vrednote!!!

• VERITA 16:13 20.junij 2011.

...NAJBRŽ SI JEDEL NORE GOBE.....

• Schreckensherrschaft Alarm 16:47 20.avgust 2011.

Ivan Kramberger ali Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi ! PRAVICA DO RESNICE DANES !!! Resnico o komunisticnih zlocinih napram "Slovenskemu" in Hrvaskemu narodu danes !!! KAJ IMATA KRAMBERGER IN VUKOVAR SKUPNEGA...zakaj situacija kot je v JUGO "SLOVENSKI" ...prikaži več DRZAVI..KDO SO "SLOVENSKI" IN HRVASKI POLITIKI... http://ivankrambergerdanes.blogspot.com/ or http://ivankramberger.wordpress.com/ ce povezava ne deluje, vnesite v google tekst "Ivan Kramberger ali..Ivek sem jaz..Ivek si ti..Iveki smo mi vsi". Nazaj na barikade !! Naj Ivekov duh zivi naprej v vseh nas !! SMRT KOMUNIZMU; SVOBODA NARODU !!!

• 1111 15:19 20.junij 2011.

...JJ...to je že jokanje iz obupa :D

• smito23 15:08 20.junij 2011.

zdaj je pa več kot jasno, da janša nima nič v svojo obrambo, da je kriv kolker je dolg in širok! : ) matozov ponesrečen poizkus diskreditacije hrastarjeve bi spodletel tudi pri študentu 1.letnika prava. pardon, pri študentu 1. letnika ...prikaži več poklicnega izobraževanja - smer frizer.skratka, vesela novica - janša je danes dokazal, da nima kaj povedati v svojo obrambo, da je kriv in še, da gre naslednje leto prestajat dolgoletno kazen na dob! juhuhu!!!!!

• nikozirafa 17:05 20.junij 2011.

Hehe, JJ ti si car :) Sicer daleč od "svetnika" ampak odličen trn v peti vladajočim, da jih niti ne poimenujem (bo sledila cenzura, tako kot leta 49 :)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.