Slovenija
16327 ogledov

Toliko sta lani zaslužila najbogatejša slovenska zakonca

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Enzgg4 11:56 29.oktober 2024.

To je vse nakradeno.

• Ender3 12:20 29.oktober 2024.

Čistih poslov zagotovo ni..

• bleki 12:36 29.oktober 2024.

Moj čisti dohodek v penziji je lani bil 2400 eur, ko odštejem položnice. Teh 2400 eur p za hrano, garderobo, kavico,

• karantanc56 13:07 29.oktober 2024.

Bleki - ne obvladaš,,,,

• ico8 13:39 29.oktober 2024.

Handy mi je dlani opekel, tako vroce gori slovenska fausija🤮

• Grof 13:50 29.oktober 2024.

A ni ta lopov v arestu, nekje sem bral, da je olupil proračun za pa nikome ništa, kot Jankovičev beton v Stožicah, arest do smrti, banda smrdljiva

• Enzgg4 14:09 29.oktober 2024.

Raznim akrapovičem, boskarolom, tudi merlakom itd. nic ne zavidam (čeprav sta vsaj prva dva zagotovo dobivala tudi državne subvencije), ker so v glavnem obogateli sami s svojo podjetnostjo in iznajdljivostjo. Za razliko od raznih šešokov, rigelnikov, mermalov in podobne sodrge, ...prikaži več ki so obogateli na račun zlizanosti s politiko in kockanja s premoženjem, ki sploh ni bilo njihovo.

• Enzgg4 22:24 29.oktober 2024.

P.S. v resnici me sploh ne zanima, koliko sta lani "zaslužila", zato sploh nisem bral. Dovolj vem o tem modelu, da mi je jasno, kako je "zaslužil".

• atamama 21:29 29.oktober 2024.

In Mesecu je važen odklop, ostalo, koliko plača Južna delavce, ja to vprašanje pa ne prinese donacije... Kar se pa tiče kazni za par miljonov je dobil družbeno koristno delo.... Pa se čudi sodstvo ko išče svoj ugled, težko ga ...prikaži več bo najti, je zelo nizko padel....

• bojovi 16:39 29.oktober 2024.

Če meni dajo četrt tega, lahka dam odpoved in se brigam zase do konca življenja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.