Nikoli, ker mi Slovenci nimamo jajc, kot jih imajo drugi po svetu. Mi rabimo dolgoletni teror, da po......mo, potem pa letijo glave, ampak dobesedno. Z motorko gre glava preč...
Mrš v 3pm, budale fašistične, pokvarjene, ne veste niti zagotovo aqli je to sploh virus ali bakterija ali parazit, pa boste vedeli kateri sev je, pa še morda iz katerega govornega področja. Mater ste idioti. Niste vredni, da vas vse… ...prikaži več nabijače te zarote goseničar zgazi.
Koliko denarja je dobil Jajo, da nas je prodal " Big farmaciji". Že po samostojnosti mu je zadišal denar in je preprodajal, kaj pa sedaj. Pkoojni Drnovšek se obrača v grobu, ker je zaj...l in zataškal afero. Takrat bi se… ...prikaži več ga rešili za vedno.
Lukašenku so ponujali 90 milj.€, pa jih je zavrnil, nato so ponudbo zvišali na 900 milj€, ta pa jih je poslal v ku...c in to objavil ljudstvu. Nato se mu je zgodila ulica in demokratična opozicija. Sedaj je baje tišina.
https://www.facebook.com/100003350038829/videos/3824049864383310/
Kdaj bo to pri nas, da bodo plačanci v uniformah lizali prah po asfaltu?!
Nikoli, ker mi Slovenci nimamo jajc, kot jih imajo drugi po svetu. Mi rabimo dolgoletni teror, da po......mo, potem pa letijo glave, ampak dobesedno. Z motorko gre glava preč...
Plan se nadaljuje ,pričakovano,lock down je že v paci ,ne se testirat pa bo mir
Mrš v 3pm, budale fašistične, pokvarjene, ne veste niti zagotovo aqli je to sploh virus ali bakterija ali parazit, pa boste vedeli kateri sev je, pa še morda iz katerega govornega področja. Mater ste idioti. Niste vredni, da vas vse… ...prikaži več nabijače te zarote goseničar zgazi.
Nekaj bedakov pa kljub temu naseda in to kako prepričani
Pa šišenski je tudi že na štartu, štepanjski pa že hara :)))))))))))))
Nisem vedel do letos, da ste novinarčki taki bebci. Samo denar zavohate in že...šmrc šmrc... sledite, kot pes klobasi. Govna smrdljiva.
Ves cajt se sprašujem, če spoh veste, koliko je slovenskih sevov v Sloveniji??? O fuck off, kam je prelepa Slovenija zašla......
Koliko denarja je dobil Jajo, da nas je prodal " Big farmaciji". Že po samostojnosti mu je zadišal denar in je preprodajal, kaj pa sedaj. Pkoojni Drnovšek se obrača v grobu, ker je zaj...l in zataškal afero. Takrat bi se… ...prikaži več ga rešili za vedno. Lukašenku so ponujali 90 milj.€, pa jih je zavrnil, nato so ponudbo zvišali na 900 milj€, ta pa jih je poslal v ku...c in to objavil ljudstvu. Nato se mu je zgodila ulica in demokratična opozicija. Sedaj je baje tišina.