Tole je podatek s spletne strani ministrstva o minimalni plači: "za plačilo dela, opravljenega od 1. januarja 2020 do 31. decembra 2020, 940,58 evrov" (bruto, preračun na neto sem opravil tukaj: https://data.si/izracun-place/
itak da bomo mogli davkoplacevalci to vse povrnit kar da vlada,brez skrbi in to z visokimi obresti..samo da mine koronja bodo ze drugo leto drasticno povisali davke ,prispevke itd itd..tako si jaz to mislim ,zdaj pa bomo vidli kako bo..
To je samo pesek v oci naivnim Slovencem! Vse bomo placali,to kar je vlada dala bo tudi vzela. Dohodnina od te miloscine se bo placala podjetja in spji pa bodo se naprej propadali!
kolilko pa bo dobil tisti ki je na minimalcu, saj je takih ogromno...
Tako na hitro cca 525 evrov, to je 80 odstotkov minimalne plače.
Zelo se bo poznalo, da ne bo nadomestila za prevoz in malico.
a ni od 1. Januarja minimalna plača 700€ neto.....70 krat 8 je 560€
Aja, mi pa lahko preživimo...z 500evr.. pa 2otroka... vsi doma..privatniki pa lahko tudi delajo na črno...bolje da smo na socialni..
Tole je podatek s spletne strani ministrstva o minimalni plači: "za plačilo dela, opravljenega od 1. januarja 2020 do 31. decembra 2020, 940,58 evrov" (bruto, preračun na neto sem opravil tukaj: https://data.si/izracun-place/
to je isto kot da ti nekomu pomagas v stiski pol pa duplo isces nazaj,,saj to ni izposoja denarja ampak pomoc..upam da ga ne bomo nasrkali.
itak da bomo mogli davkoplacevalci to vse povrnit kar da vlada,brez skrbi in to z visokimi obresti..samo da mine koronja bodo ze drugo leto drasticno povisali davke ,prispevke itd itd..tako si jaz to mislim ,zdaj pa bomo vidli kako bo..
To je samo pesek v oci naivnim Slovencem! Vse bomo placali,to kar je vlada dala bo tudi vzela. Dohodnina od te miloscine se bo placala podjetja in spji pa bodo se naprej propadali!
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
me prav zanima, če bom res prejel kakšen dodatek za delo v tem obdobju in izpostavljenosti.
www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
Resno? Delodajalec mora plačat 30% več zaradi dela na domu? Ponavadi ljudje prejmejo manj, če imajo ugodnost, da delajo od doma.