Oh,oh,oh, kako si lepa. Moja mama bi rekla: Brez stolčka bi se te človek težko nagledal.
In kaj boš sedaj s to krasoto?. Vseeno mislim, da ne delaš reklame niti sebi niti tvoji pomagački, kaj misliš?
Vceraj njena poslovna partnerka K.Bencek,danes tale drolja.A ste zaceli reklamirat prostitucijo?Torej lahko jutri pricakujemo wanna be starleto,zamasceno Danico.
Če sem iskren in primerjam njene stare slike s to v članku... sem mnenja, da so lepotne operacije popolnoma nepotrebne in kvečjemu škodujejo lepemu izgledu osebe.
Tako je grozna, da niti v cirkusu ne dobila službo.
Joj nooooo, kot neka f*k lutka iz sexshopa ...
Haha kaksna pa je :D
Oh,oh,oh, kako si lepa. Moja mama bi rekla: Brez stolčka bi se te človek težko nagledal. In kaj boš sedaj s to krasoto?. Vseeno mislim, da ne delaš reklame niti sebi niti tvoji pomagački, kaj misliš?
Bog pomagaj,taprava govori glede pretiravanja in grotesknega izgleda.Za posrat.Faco in kozo ima ze toliko zjahano ,da skili.
SPAKA........................
uf kako grozna je
Vceraj njena poslovna partnerka K.Bencek,danes tale drolja.A ste zaceli reklamirat prostitucijo?Torej lahko jutri pricakujemo wanna be starleto,zamasceno Danico.
pa fak, kdo je že to?
Kdor vzame tako žensko, ali pa Katarino Benček, Urško Čepin za partnerico, je še večji pacient (da ne uporabim kakšne bolj primerne besede).
Če sem iskren in primerjam njene stare slike s to v članku... sem mnenja, da so lepotne operacije popolnoma nepotrebne in kvečjemu škodujejo lepemu izgledu osebe.
Grda in to zelo