zelenski hoče 60 miljard. in če vam nekaj ni jasno EU nima svojga dnarja, vreče polni z davki iz držav članic. človek bi dejal več ko nas bo, manj bo davkov za EU, pa tale EU sam tala Nemcem in… ...prikaži več francozom , ostalim pa jemlje. ko je bila kriza bank zaradi hipotekarnih kreditov so propadle katere države- grčija, islandija portugalska- banke so bile pa nemške, ki so to krizo sproducirale.
Imaš parlamentarce že preko 30 let ena in ta iste ,kaj stokaš pol,ti bi nekaj ampak vseeno ne bi,pa menda nisi domobranc od JJ,živa sramota Slovenije je.
Boljše JJ sramota kot praviš, kot pa neka jebena jugo resni.ca, ti ali neko čudno stvar uporabljaš ali pa si kot mali padel mami iz naročja na betonska tla in to z glavo, stanje se ti še do danes ni popravilo.
Denar odteka za orožje,nekje treba not dobit,še orng visoke cene bodo
Saj si jih volil. Kaj se buniš? Ali ti je spet JJ kriv?
zelenski hoče 60 miljard. in če vam nekaj ni jasno EU nima svojga dnarja, vreče polni z davki iz držav članic. človek bi dejal več ko nas bo, manj bo davkov za EU, pa tale EU sam tala Nemcem in… ...prikaži več francozom , ostalim pa jemlje. ko je bila kriza bank zaradi hipotekarnih kreditov so propadle katere države- grčija, islandija portugalska- banke so bile pa nemške, ki so to krizo sproducirale.
Jaz sem za Resni.ca ,ne bluzi,zase govori oz. piši
Ti zi za čufta stevanovića, zato pa imej Balkan doma. Jaz jih ne maram
Imaš parlamentarce že preko 30 let ena in ta iste ,kaj stokaš pol,ti bi nekaj ampak vseeno ne bi,pa menda nisi domobranc od JJ,živa sramota Slovenije je.
Boljše JJ sramota kot praviš, kot pa neka jebena jugo resni.ca, ti ali neko čudno stvar uporabljaš ali pa si kot mali padel mami iz naročja na betonska tla in to z glavo, stanje se ti še do danes ni popravilo.
Jugoviči so vam mame šopal ,ste vsi otroci jugov,žal ne morete biti drugačni,vsi bi bili neki švabi pa ste samo hlapci in to od jugov narejeni.
v evropi cene dol, pri nas cene gor
NEVLADNIKI STANEJO... GOLOBOVA RAZSIPNOST TUDI.... LE ZA TISTO KAR NUJNO TREBA GA NI
Odlično lopov, vsaj eden, ki razume.
Podprite predlog in ne tarnajte, itak, da nas na.tegujejo s ceno: https://www.facebook.com/share/p/TfNAULSt8D1CppKL/
Antivaxer a si se ti dal pikat dve leti nazaj, kolko pikov je padlo ?
Imam pač svoje potrebe 😀