Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Seveda lahko !!!! -----Res pa je tudi da komunisti še danes imajo glavno besedo v politiki in medijih. Janša, Tanko, Černač, Gorenak in Šircelj so stari komunisti in Titovi borci. Iz EU jim pomaga komunist Zver a doma svetuje in… ...prikaži več jih rešuje ga. Brezigar bivša komunajzerka. SDS je stranka z največ komunistov v svojih vrstah. Nič hudega. Imeli so dobro in poceni šolo, pa še marsikaj kaj drugega.
Komunajzarje in desničarje ustvarja politika, da kuri in razxvaja narod - naj vam bo to že enkrat jasno. Ljudje so samo poštenjaki ali barabe, v poddelitvi pa še pametni in butci.
Ceprav ni vec nobenih razlogov, se vedno ostaja PCT. Ljudem je to ok. Jeseni ko udari ZNB-D jim ne bo vec do smeha.
a na gnili vladi se pa lahk gonjo lopovski sekreti
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
a komunisti se pa lahko gonijo ?
goniš se verjetno ti, če ti hodijo take po glavi
Seveda lahko !!!! -----Res pa je tudi da komunisti še danes imajo glavno besedo v politiki in medijih. Janša, Tanko, Černač, Gorenak in Šircelj so stari komunisti in Titovi borci. Iz EU jim pomaga komunist Zver a doma svetuje in… ...prikaži več jih rešuje ga. Brezigar bivša komunajzerka. SDS je stranka z največ komunistov v svojih vrstah. Nič hudega. Imeli so dobro in poceni šolo, pa še marsikaj kaj drugega.
Komunajzarje in desničarje ustvarja politika, da kuri in razxvaja narod - naj vam bo to že enkrat jasno. Ljudje so samo poštenjaki ali barabe, v poddelitvi pa še pametni in butci.
kitajski komunistićki teror je pobil na miljone ljudi, ki so verjeli pravljici in v rdećo barvo !
Nemški nacizem jih je na milijone kar tako ... ker niso ustrezali arijskim normativom nekega pacienta. Da o RKC ne govorim ...