Zdravje
39813 ogledov

Ali maske delujejo? To je pokazala največja raziskava doslej.

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 14:27 02.september 2021.

Ali maske delujejo? Seveda delujejo ,posebej tiste iz toalet papirja saj so vsestransko uporabne, od skrivanja obraza do brisanja riti !

• Dusan12 08:38 03.september 2021.

Pozno, pozno si ugotovi kaj tebi odgovarja, samo len si kot čru, zapelji se do Palome, mimo grede kupi zračnico za bicikl, 14x7,5x226 zaposli ženo, da šlauh nareže na gumice in sta oba profitirala, kapiš

• jakec1575 15:11 02.september 2021.

Ena studija prekasa metastudijo 170 studij. :) azijsko morje je mrtvo. Zaradi bangladeskih mask, ki so koncale v morju.

• eminenca 15:16 02.september 2021.

potem pa vse tiho je bilo ... ... morja je še dost, upam, da kakšno svinjarijo naplavbi na kakšen dragocen otok bugatuna z jahto, ... bodo oni tud govno žrli

• eminenca 14:31 02.september 2021.

jest bi se mau zamislu nad takim člankom, ampak itak , tukaj strešate vse mogoče ... raziskavo niso izvedli v uzbekistanu, amapk v bangladešu ... čudno da ni podatek iz kakšne afriške države ... recimo v nigerijo so izvedli raziskavo ...prikaži več in podatki so očitni ... no sej, zabava mora bit, le kaj bi brez nje

• ico8 19:08 02.september 2021.

Trenutno cakam na podatek iz Nigerja(gl. mesto!) v Nigeriji, kjer ne smemo crncem rect, da so Nigerji, ce je res, da je pri njih vec temnobelih kot belih!

• eminenca 20:50 02.september 2021.

no, ampak to je res bolano ... jest se itak smejem, čeprav ni še 1. april, ampak halo, ... portal za zabavo, ne vem kdo plačuje te novinerje, od mene ni ficka

• izy 14:31 02.september 2021.

Manjka še Sponzored by Microsoft, Tesla, Apple,...

• Tana 05:53 03.september 2021.

Par klikov in ugotoviš, da zatem stoji tudi Fundacija Gates! Kako verodostojno, vauu!

• Dusan12 08:39 03.september 2021.

Buxi, na Hanov Sp si pozabil

• rd2dmk2 21:20 02.september 2021.

jest sem star in senilen, ampak nekje v moji precej prazni buči mi odzvanja navodilo, da naj se maska zamenja po parih urah. dons me zanima a se maske v šoli zamenjajo vsak dan al vsak teden ( da ne ...prikaži veče dam kakšno primerjavo z štugi in gatami ). zanima me na kolk časa zamenjajo prodajalci v naših trgovskih verigah, pa tud kolk mask na teden dobi šofer avtobusa.. in nak koncu imam vprašanje, zakaj me ne mara tale virus covida, cel cajt nosim sam eno masko pa nič.

• Kirka 16:12 02.september 2021.

Takoj, ko sem prebrala naslov, sem vedela, da maske zagotovo delujejo. Bolj seveda delujejo tiste, za katere je treba odšteti €, kot tiste zastonjske, doma narejene. Študijo pa so seveda morali delati v Bangladešu, ker v Evropi je premalo virusa.

• 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 16:43 02.september 2021.

Lepo, torej si zvedela, da maske delujejo. Morda boš imela celo srečo, da bo pri nas tudi toliko virusa in boš lahko ustrezno ukrepala, število okuženih lepo in hitro narašča. Takrat boš tudi sama dokazala, da deluje tudi pri nas.

jate 16:46 02.september 2021.

kirka ima prav,frice njen komentar je odličen le ne znaš brat med vrsticami ,kaj je želela povedat,povsem se strinjam .

• eminenca 21:20 02.september 2021.

ma dejte že nehat s to babjo debato ... maske nič ne delujejo , ker niso aktivni element, ampak pasivni , se pravi neka zaščita kot kapa al pa rokavice ... seveda nas lahko prepričajo o čemerkoli, ampak kirurške maske ...prikaži več , zelene so za v bolnico in to za enkratno uporabo, pri določenih posegih ... vse ostalo je nateg in nič ne deluje, spoštovane gospe ... mi smo s tem maskam klovni, žal

jate 05:04 03.september 2021.

eminenca,super...od kdaj si spremenil mnenje glede ZGOD. natega? tokrat se prvič strinjam s tabo,vsaj glede mask...super! napreduješ!

• eminenca 13:30 03.september 2021.

kakšne zgodbe natega, pa sej nategujejo nas vsak dan, sploh ne vem kaj me sprašuješ, ne vem kakšno mnenje naj bi sploh spremenil ... če misliš glede ceplenja, sem svoje povedal, ... folk se boji smrti jaz pa ne ... ...prikaži več. živite do 150 tih let , pa s palčkam naokoli ... to zame ni živlenje

• eminenca 13:43 03.september 2021.

teb ni jasno, da sva se že srečala, mene so povsod brisal, ker očitno nekomu ne paše iskreno logično mnenje, spravl so se na portale, čeprav nekateri lahko preko twiterja blatijo, žalijo, čvekajo, kar hočejo, ampak nas male ljudi , ...prikaži več ki so marginalci bi pa samo zbrisal ... živel fašizen na kvadrat

jate 16:14 03.september 2021.

ja ne vem kje sva se srečala,pa povej kak vzdevek si imel prej, jaz imam stalno istega ,se ne mislim skrivat in kar naprej menjavat "nicke"kot nekateri...sicer pa ok vsak ve zase

• eminenca 21:01 03.september 2021.

sej se ne gre za skrivat, ampak odpikajo te ... nima veze, očitno nimaš tolk v glavi, da bi vedla, kdo sem bil prej ... energija ostaja

• eminenca 21:15 03.september 2021.

jate, četudi kaj misliš, ne omenjaj mojega nika ... jaz sem sedaj eminenca, konce besed

jate 21:18 03.september 2021.

kako lahko tako napišeš da nimam tolk v glavi?očitno imam toliko v glavi ,da sem odslovila to energijo,žal nisem jasnovidka

jate 21:20 03.september 2021.

ma ne boj se ne bom te izdajala..,le čemu....mi ne škoduješ,te ne poznam itd

• eminenca 21:50 03.september 2021.

bili so drui časi, zdaj so drugi ... osebnost ostaja taka kot je in ... moj cillj je samo ozaveščanje folka .. vrliko sem prebral, se ozavestil in in želim marsikom predat to znanje , ki je univerzlno in vsi ...prikaži veči smi smo lsatniki ,,, je pa res da eni trmarijo po tistih starh vzorcih in ne razmišlajo s svojo betico ... vssi mamo problme, ampak pomagajmo si ,,, zakaj bi živel v zazsceplenjem svetu, če smo lshko skupnost ... die trene komen in menine ougen

pantani 07:20 03.september 2021.

Dragi moji prijatelji! Prosim vas, da nosite maske, ker maske zagotovo rešujejo življenja. Včeraj se je moj prijatelj sprehajal po City parku z ljubico in srečal svojo ženo. Ker je nosil masko, ga žena ni prepoznala. MASKA MU JE ZAGOTOVO ...prikaži več REŠILA ŽIVLJENJE! :D

• QSprm 21:29 02.september 2021.

Nic od vseh teh famoznih ukrepov v resnici ne deluje. Ce bi vsaj priblizno kaj delovalo, potem ze zdavnaj nebi bilo nikjer vec nobene okuzbe. Tako pa se dogaja neko bolestno norcevanje iz ustavno zagotovljenih pravic in svoboscin. Mediji in ...prikaži več avtokratski rezim predstavljajo okuzene s tem prehladnim obolenjem kot nekako na pogubo obsojene. Kar je seveda cista laz in zavestno zavajanje.

• Dusan12 08:26 03.september 2021.

Aaaaa, a ti si tista kahla s katero Marjan Šarec poliva nočno scavnico sosedu za vogal, tudi za to te izkoriša bizgec zaplankan

• Milan Jancar 09:21 03.september 2021.

HAHAHAHAHA -GROZAAA.Človek ne ve ali bi se smejal,ali pa jokal.V Bangladešu so na vasi ljudje menjavali kirurške maske na 2 uri?2 uri se z rokami mask niso dotikali? roke so si umivali po vsakem obisku trgovine,tržnice itd Pa koga vi ...prikaži več .....,da vas ni sram.

• Dusan12 08:41 03.september 2021.

Ne vleci levičarjev v strelske jarke, se bodo pobili med samo,

• Yanez 20:09 02.september 2021.

Vsak dan še en strel v koleno za antiwaxerje in to 'čak više puta'. Svetujem vsem anticepilcem, da se na tiho cepite. Saj ne bomo nikomur povedali, kajti cepljeni smo usmiljene duše. Kljub vsemu vas je škoda...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.