pa kakšna trgovina, to je predrago, v menzi se nažre potem pa se zlekne v poslansko stanovanje, dokler da ne začne nadlegovat, porivačica ... no potem gre pa po kakšen prigrizek, pa po liter vinčka, da ga srkneta, preden se… ...prikaži več dasta dol ... jest bi isto počel, kaj bi bo prazno stanovanje
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij
..........>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Dejte se objavit kakšne imajo plače. Absurdno do konca. Mi pa s plačamo 1000€ zbiramo točke na razpisih in nikakor ne pridemo na vrsto za neprofitno stanovanje, ker imajo albanske in bosanske družine prednost, ker imajo pač 6 otrok in… ...prikaži več živijo od socialne. Da se ti bruha res!!!
toliko težav s stanovanji, ampak za deputate se vedno najde in to ne neko serište v podrumu ... tale cimer more bit zakon ... to je samo leglo seksa ... pa kaj češ bolžga, država časti, da se goniš ko… ...prikaži več zajc ... mislim sam bit v tem pajzlu, a se komu zdi to normalno, glede nato, da so rdeči štikli, pa babnic ko solate ... jao, jao ... samo da kurčevina stoji
Kordiš stanuje v Virmašah. To je 25 km od Ljubljane. Mesec je iz Železnikov. Tam je persona non grata. V ljubljanskem stanovanju se skrivata in vlečeta črtice.
Tejle imajo vse plačano, še kruh in mleko v trgovini, v kolikor bi ga potrebovali. Odgovornosti pa nobene nimajo, a ne, samo privilegije.
pa kakšna trgovina, to je predrago, v menzi se nažre potem pa se zlekne v poslansko stanovanje, dokler da ne začne nadlegovat, porivačica ... no potem gre pa po kakšen prigrizek, pa po liter vinčka, da ga srkneta, preden se… ...prikaži več dasta dol ... jest bi isto počel, kaj bi bo prazno stanovanje
Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ..........>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦
Dejte se objavit kakšne imajo plače. Absurdno do konca. Mi pa s plačamo 1000€ zbiramo točke na razpisih in nikakor ne pridemo na vrsto za neprofitno stanovanje, ker imajo albanske in bosanske družine prednost, ker imajo pač 6 otrok in… ...prikaži več živijo od socialne. Da se ti bruha res!!!
pa kaj ti sanjaš poslanec dobi stanivanje zato, da bo imel prostor za fukat
toliko težav s stanovanji, ampak za deputate se vedno najde in to ne neko serište v podrumu ... tale cimer more bit zakon ... to je samo leglo seksa ... pa kaj češ bolžga, država časti, da se goniš ko… ...prikaži več zajc ... mislim sam bit v tem pajzlu, a se komu zdi to normalno, glede nato, da so rdeči štikli, pa babnic ko solate ... jao, jao ... samo da kurčevina stoji
Povejte Mahničću in ostalim prizadetim iz SDSs, da je treba ta drobiž tudi plačati..
Najbrž nisi prebral, kdo ima največ stanovanj.
Prebral sem, da določeni poslanci SDSs "niso vedeli", da je treba to skromno najemnino tudi plačati...
sramota lopovov in lenuhov
19 m2. ravno prav za par študentov.. in bo pobrana najemnina okol 4x tolk.
Kordiš stanuje v Virmašah. To je 25 km od Ljubljane. Mesec je iz Železnikov. Tam je persona non grata. V ljubljanskem stanovanju se skrivata in vlečeta črtice.
Nisem prepričan, če bo Kordiš uspel posesati svojih 66 m2 v 15 minutah.
Mogoče mu ga bo Snežić "posesal", ko je tako obseden z njim ?!
Tako ga lahko posesa tudi Kordiš. Mogoče ga pa bosta posesala eden drugemu, karkoli to pomeni. Menda sta precej odprta za tovrstno solidarnost.
Ti boš že vedel...