Kaj ni normalno, to sem jaz rekel za Hojsa in njegove biserčke. Pa smo z njim preživeli tudi poizkus odstopa in vse njegovo hojsanje na policiji..Hujše, kot je bilo ne more biti..
Grof in, kaj ima 8. marec zraven omenjenih kandidatov..Če je kdo nepotešen ste to mladci v kleti Trstenjakove. Kljub onaniranju po vseh možnih forumih vam ne pride, da bi s tem početjem prenehali in oprijeli kakega bolj koristnega dela..
Protest je v Ljubljani , upokojenci , več 10000 jih je, halo. Vas ne zanima?
Organizator Rupar kdo je že to nima nič sz sds-om
Poklukar. pa to ni več nromalno. A smo res postali ladja norcev.
Kaj ni normalno, to sem jaz rekel za Hojsa in njegove biserčke. Pa smo z njim preživeli tudi poizkus odstopa in vse njegovo hojsanje na policiji..Hujše, kot je bilo ne more biti..
Trobentar?
Zanimivo, ko jaz napišem kakšno mastno me pa brišejo...
Ti kar piši, tu si na varnem. Pravi forumski poligon za sektaško propagando..
Po-kljuki Poklukar!
tole je pa že huj k pr norcih...
Soljatar misliš nase in na svoje prikletne igralce Ivekovega enoumja..
Vsi so, …. samo bivšega ministranta, mežnarja Žabrla ne, sem pa za Nikico Kovačevo,
Grof kaj je, vaš kadrovski bazen popolnoma prazen?..Morda pa lahko dr. Gorenaka reaktivirate. Veliko uslug je, naredil trenutni koaliciji..
8 Marec, pa dost je tega pobalinstva, nepofukane smrkle nam bodo krojile usodo države, pa kam smo prišli, ,,,,,,
Grof in, kaj ima 8. marec zraven omenjenih kandidatov..Če je kdo nepotešen ste to mladci v kleti Trstenjakove. Kljub onaniranju po vseh možnih forumih vam ne pride, da bi s tem početjem prenehali in oprijeli kakega bolj koristnega dela..