Slovenija
1365 ogledov

To razkriva zadnji popis cen živil pri nas

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 14:16 28.junij 2023.

    Vladniki popisujejo košarico cen ne/osnovnih živil, omenjeni trgovci pa se o njih kartelno dogovarjajo..V medijih pa hitijo oglaševati kdo ima boljše razmerje med kvaliteto in ceno. Koliko denarja zapravijo za manipulativno oglaševanje pa nikogar ne zanima..Očitno je denarja še dovolj ...prikaži več v žepih potrošnikov, da s to prakso enih in drugih nadaljujejo..

    • Avatar NickMason
      NickMason 18:35 28.junij 2023.

      Podobno kot 212 občin ki jih ne potrebujemo,zdravstvo pa na psu

  • lojs 13:39 28.junij 2023.

    "pršut, kuhan pršut, panceta ali sušena slanina" ... joj, a to je košarica? ... moram pomislit, kdaj sem nazadnje konzumiral pršut ... noro, kakšno metanje davkoplačevalskega denarja v tri krasne za take projekte ... kje je pa vratovina, pa stejk ...prikaži več pa biftek, pa kakšen losos, pa orada ... aja, to je prepoceni ... katastrofa!

    • Ender3 13:49 28.junij 2023.

      Hebi ga eni istak stalno na polisalami in pasji radosti..Ne vem pa, kako je s sadnim jogurtom ob nedaljah. Če je sploh še na meniju..

    • Avatar Antikrist3
      Antikrist3 06:45 29.junij 2023.

      Tebi bi bolj prav prišla ovčetina, hehehe.

  • lojs 13:27 28.junij 2023.

    neumnostim te vlade ni konca... kakšna košarica ,lepo vas prosim, človek kupi kar pač rabi ali pa kupi kar je v akciji, al pa si dela neke zaloge, vse je možno... tisti najbolj zagreti štacunarji še vedno prejemajo vsak dan ...prikaži več poln kastlc reklam... ne vem, očitno je slovenček prebutast, da bi poiskal kaj je kje v akciji, zato je tukaj vlada , da se s tem ukvarja... upam, da dobimo naslednjič kakšno študijo kako se rit obrisat... res me zanima, kdo bo še delal za take gluposti... ne splača se delat!

    • Ender3 13:57 28.junij 2023.

      lojs si predstavljaš kako in s čim bi politiko cen vodila Janezova vlada. V času koronske krize je dejal, da ne rabimo rogljičke s petimi nadevi ker sta dovolj dva..Potem pa bi enostavno še rogljiče prepovedal jesti na javnih krajih, ...prikaži več da ne bi bilo medsebojne foušije..

    • oneh 14:07 28.junij 2023.

      Janša bi vsaj prepovedal jesti rogljičke na javnih krajih, na za to namenjenih mestih in doma pa bi jih lahko pojedel kolikor bi hotel. Levaki pa delate tako uspešno da rogljičkov ne bomo mogli jesti nikjer, ker si jih zaradi ...prikaži več edinih uspehov taubijeve vlade kot so: draginja, višanja davkov in nižanja plač ne bomo mogli privoščiti. Ker so levaki bedaki pa imamo svobodo in levaki plešete.

    • Ender3 14:34 28.junij 2023.

      oneh👎 še v Severni Koreji nimajo prepovedi jesti na javnih krajih čeprav nimajo kaj 😌.Janezovi in Hojsovi policijoti pa bi ob tem s kaznimi polnili še državni proračun. Potem ne rabiš glupih davkov in prispevoov, če imaš uradne inkasante, ki ...prikaži več to sproti počnejo. Sploh pa jamrati o draginji kot, da bi jo povzročala trenutna vlada je malo mimo.Tudi v okoljih desnih vlad je inflacija in recesija imajo proteste nimajo pa zato plačanih trolov, ki iz varnega okolja kleti vodijo protivladno propagando

    • lojs 15:02 28.junij 2023.

      po novem na "spisku želja" ni zaslediti nobenega roglička, ker danes smo na pršutu, ... jah višji standard, nimaš kaj ... se pa strinjam, da vlada na spisek želja ni uvrstila ta famozni rogliček, ker potem bi še zadnji zvesti ...prikaži več verniki podvomili v revanšizem ... nekaj % pa mora ostati na krovu, dokler se titanik svobode dokončno ne potopi

    • Ender3 18:40 28.junij 2023.

      lojs👎 titanik svobode lahko potone vi pa boste še naprej prepevali propagandno pesem o tem, da se s kapitanom Janezom na krovu to zagotovo ne bi zgodilo..Mogoče res, ampak bi si sam prvi rešil svojo rit okrivil bi pa druge.

  • oneh 13:08 28.junij 2023.

    Kak fajn, ko je vsak dan vse cenejše. Ob takšnem tempu padanja cen košaric živil nam bodo tam nekje v sredini septembra trgovci že plačali, da jo bomo vzeli. Baje taubijevi že reazmišljajo po kakšni davčni stopnji bi naj obdavčili ...prikaži več ta denar, katerega bomo dobili ob nakupu osnovne košarice, de se ne bi pokvarili, ko bi ga zapravljali za neumnosti. Ker imamo 400.000 takšnih bedakov, pa imamo svobodo in levaki plešete.

    • Avatar pantani
      pantani 13:26 28.junij 2023.

      Zate bi bilo dobro, da se preseliš v ukrajino,kjer boš lahko pisal o levih,pa mogoče boš še plačan!!!

    • Ender3 14:06 28.junij 2023.

      oneh, preseli se v ukrajino, ki jo podpiraš.Rabijo borce, ki se šele borijo za svobodo in plešejo tako, kot jim ruski z orožjem narekujejo. Zakaj bi se dnevno ukvarjal z 400 tisoči bednimi in neumnimi slovenceljni, ki ne marajo Janezove ...prikaži več sekte. No, pa košarice ne pozabi vzeti s seboj morda dobiš kak slovanski pršut.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.