Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma.... Moj prijatelj mlajšega brata že več mesecev povprečno 18k in dela približno 24 ur na teden..... Zdaj bi morali poskusiti dobiti to delo in… ...prikaži več začeti zaslužiti denar na spletu, tako da sledite navodilomm na tem spletnem dnevniku .....
....... >>>>>>>>>>>> www.WebJob8.Com
nekateri mediji pa tako hvalijo, kako je pa sedaj življenje ceneje, ne vem, če to drži, razen da je treba manj delat za kavo, ... pa koga to briga, nikoli ne primerjajo povišanje vseh vrst trošarin in povišanje bančnih ter… ...prikaži več poštnih storitev ... to očitno ni strošek za državljana
Ni čudno da gredo v kurac.Jaz nič nimam stika z pošto od takrat ko so me hoteli napet z odkupom gsm aparatov .Ponudili so mi 7 eur.dobil sem jih 60 ker sem sam prodal. Položnice plačujem prek neta,če kaj naročim… ...prikaži več mimovrste pa osebni dvig.
provizije sploh ne bi smelo biti, ker gre za elektronski sistem, kjer se samo številke prepišejo, medtem ko plačevanje s papirjem prinese dodatno delo ... po moji logiki, lahko je pa napačna
Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma.... Moj prijatelj mlajšega brata že več mesecev povprečno 18k in dela približno 24 ur na teden..... Zdaj bi morali poskusiti dobiti to delo in… ...prikaži več začeti zaslužiti denar na spletu, tako da sledite navodilomm na tem spletnem dnevniku ..... ....... >>>>>>>>>>>> www.WebJob8.Com
nekateri mediji pa tako hvalijo, kako je pa sedaj življenje ceneje, ne vem, če to drži, razen da je treba manj delat za kavo, ... pa koga to briga, nikoli ne primerjajo povišanje vseh vrst trošarin in povišanje bančnih ter… ...prikaži več poštnih storitev ... to očitno ni strošek za državljana
A ni bil v začetku leta sprejet zakon, ki prepoveduje zaračunavanje provizij v primeru plačila s kartico?
Je bil sprejet,ampak pošta obračuna plačilo s kartico,kot dvig gotovine na bankomatu??
Sicer pa je sploh pohvalno,da znajo provizijo zračunat,sej so zaposlil en kup nepismenih iz Srbije in Bosne??
Ni čudno da gredo v kurac.Jaz nič nimam stika z pošto od takrat ko so me hoteli napet z odkupom gsm aparatov .Ponudili so mi 7 eur.dobil sem jih 60 ker sem sam prodal. Položnice plačujem prek neta,če kaj naročim… ...prikaži več mimovrste pa osebni dvig.
Provizija bi morala biti povsod enaka!
provizije sploh ne bi smelo biti, ker gre za elektronski sistem, kjer se samo številke prepišejo, medtem ko plačevanje s papirjem prinese dodatno delo ... po moji logiki, lahko je pa napačna
Provizije zaradi plačila za kartico sploh ne sme biti. Odredba EU. Kaj dela inšpekcija.
Plačilo položnice na SKB banki stane več, kot 4 evre, na pošti pa nekaj čez 1 evro.
A banka 1.80 provizije, višina plačila ni določena... vsaj meni so ob plačilu 3.200 tako rekli+ zaračunali..
NKBM že pred leti 2, 50 ali 2,75€. Za to provizijo bi mi mogli vsaj še kavo ponuditi.