Magazin /magazin/film-glasba-tv
164514 ogledov

To, kar je Pop TV naredil sinoči, številne gledalce močno ujezilo

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dare326 11:43 17.marec 2025.

Dobro blago se samo hvali, šrot robo je treba reklamirati. V ustavo vpisati pravico do tv programov brez reklam.

• Ender3 12:56 17.marec 2025.

Takoj podpišem !!!.Naj se oglaševalski lobij sam s sabo ukvarja..

• jan631 12:32 17.marec 2025.

Zakaj pa gledate POPTV smeti. Če, ne bi imel tujih kanalov, ne bi imel kaj gledat.

• Ender3 12:50 17.marec 2025.

Tem smetarjem medijskega prostora bi morali vzeti licenco in frekvenco. Zakaj pa frekvence ne dobi N1 od united group je pa vprašanje za odločevalce..

• atamama 13:14 17.marec 2025.

Sicer pa so vsi prigrami z reklamami. Gledam film za nazaj, bruto 148minut, neto 83 minut. In to na tujem kanalu (bbc earth)

• Vespucci 12:19 17.marec 2025.

Nekoristna zavaljena pobeljena gmota si dela lastno promocijo na račun dela, znanja in bede drugih! Poden podna! Mrš, drek parazitski v uto in ne izkjoriščaj več drugih. Delaj nekaj sama za plačo, uš!

• leonardo 10:50 17.marec 2025.

Vsekakor reklame morajo biti, saj brez reklam ni denarja ampak... Da reklame pri vseh oddajah trajajo dlje kot sama vsebina oddaje pa je duhamorno. Zato jaz oddaj niti ne gledam, ne enih in ne drugih, ker imam preslabe živce za ...prikaži več najslabše reklame vseh časov. Včasih so bile reklame prebavljive, danes pa se spakujejo tako in drugače. Skratka reklame za bedake!

• Ender3 12:47 17.marec 2025.

Imam enako mnenje menim pa, da pogosto zlorabljajo 12 min /uro kot je zakonsko dovoljeno. Njih kvaliteta vsebine oglasov ne zanima važno jim je plačilo. Npr. Med osrednjimi poročili so prikazovali krvavi pljunek kot opomin pred paradontozo in oglas za ...prikaži več Parodontax zobno pasto. Bizarnost brez primerjave..

• munja 11:20 17.marec 2025.

Reklame so obupno ubijajoče, ker trajajo vedno dlje. Zdaj je v eni uri oddaje 3 x po 8 do 10 min reklam, koliko je potem sploh same oddaje, si lahko zračunate. Pa še to: če jih slučajno gledaš, iz njih ...prikaži večih sploh ne moreš razbrati, kaj naj bi predstavljale oz. kaj so hoteli z njimi povedat. In te butaste reklame moramo potem še plačevat, čeprav so že plačane!!!!!!!!!!

• Ender3 12:54 17.marec 2025.

Zakonska direktiva dovoljuje 12 min/uro za oglaševanje. Očitno to nihče več ne kontrolira itak, da so tudi kazni za kršitve relativno minorne.

Slayer 06:28 18.marec 2025.

Pa dobr, a ste vsi brez možnosti prevrtavanja reklam naprej. Jaz reklame ne gledam,jo prevrtim in basta,vi se pa sedaj repenčite sto na uro,matr ste nekateri zaostali v razvoju!!!

• Harrison 14:55 17.marec 2025.

Tudi ta Žurnal ni dosti boljši, obsedeli z reklamami.

• Ender3 13:06 17.marec 2025.

Kdo izkorišča besedo priljubljenost. Poptv to besedo zlorablja na vsakem koraku. Nihče od političnih strank si ne upa zagristi v nedotakljivost oglaševalskega lobija. Preliva se toliko denarja, da glava peče in verjetno del tega konča tudi v tujini v kakšni ...prikaži več davčni oazi.Ne samo, da je kvaliteta mnogih oglasov vprašljiva in, da je veliko dokazanega zavajanja..Za mnoge gledalce, ki se s težavo prebijajo skozi mesec je to tudi oblika norčevanja.

• GarBollo001 13:26 17.marec 2025.

Češki lastniki Pop TV, Dragan Šolak, pobere večino.

• Harrison 14:52 17.marec 2025.

Že dolgo več ne gledam tega programa. Obsedeni so z reklamami. Včasih, če sem več časa gledal POP, sem isto reklamo videl 15x. Dobesedno te to poneumlja. Enostavno sem blokiral omenjeni program. Smilijo pa se mi naročniki teh reklam, ker ...prikaži več mastno plačujejo, ljudje pa reklam vedno manj gledajo.

metod7 17:21 17.marec 2025.

Tisti komentar, v katerem je omenjena Herta, je dober. Tako odurne babe še nisem videl, pa sem na svetu že 66 let...

• rd2dmk2 16:01 17.marec 2025.

včasih so bile reklame mojstrovina, delali so jih pa ustvarjalci filskih best selerjev. se spomnite reklame za clio- kaj ostane velikim, pa avtomobilske reklame, grem na youtubu samo da gledam te mojstrovine. dons pa bizovičar in bombice in akcija. in ...prikaži več a1 in jurij z kung fu.. ma bi ga moral bruce lee malo takole skratit za 50 % in telekom je spet zmrznu ko bi le zavedno cavaza in vse skup. mislim zelo si lahko omislim optiko tukaj . še boljš je pa una s cavazo in selfijem o groza.. kaj plačujemo

• kontrahan 08:25 18.marec 2025.

Izgleda, da pregledate vse reklame. Od Herte pojma nimam, kaj je delala v reklamah. Pa še kaj bi se našlo. Torej se splača reklamirat, ker vsem sledite.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.