Jožica, tebe so morali delati na skretu ali pa smetišču. Si dokazano zagamana, zaostala oseba z izrazitimi vedenjskimi motnjami. Pa zadnje čase si še nasilna postala. Po moje se te še vaški psi na daleč izogibajo.
Borut Jevrejski, ..... tudi v Mehiki ????In kaj porečejo na to tvoji povabljenci v Evropo ?? So dovolj široko razgledani in strpni ??Kaj porečejo tvoji novi sosedje, katerih stavbo tako občuduješ ???
kako kaj tvoja najblizja soseda joc in joc?...
Upam, da svojih ogabnih genov nisi uspela prenest na nobeno potomstvo.Ti si res nekaj najbolj gnusnega, kar lahko postane degradiran homo sapiens.
Jožica, tebe so morali delati na skretu ali pa smetišču. Si dokazano zagamana, zaostala oseba z izrazitimi vedenjskimi motnjami. Pa zadnje čase si še nasilna postala. Po moje se te še vaški psi na daleč izogibajo.
Res me zanima, iz katere vukojebine ste eni s svojim srednjeveškim načinom razmišljanja.
12-letni mulec pometel z 12-glavo množico fuzlov. Vsa čast, dečko!
Borut Jevrejski, ..... tudi v Mehiki ????In kaj porečejo na to tvoji povabljenci v Evropo ?? So dovolj široko razgledani in strpni ??Kaj porečejo tvoji novi sosedje, katerih stavbo tako občuduješ ???
Bravo! 12 letni mulc ima več v glavi, kot 11 000 opranoglavcev!