Ne vem zakaj eni kritizirate...Helena je kraljica kiča in že po slikah in okvirjih se vidi, da gre za zelo cenene zadeve, ampak če ona uživa v tem, zakaj ne? Ne morejo vsi imeti okusa ali pa si privoščiti kvalitetnih… ...prikaži več notranjih arhitektov...ali pa - niso v si Jure Košir in njegova vila na Bledu:))
Se strinjam. Pametni in omikani ljudje o okusih ne razpravljajo. Če je Heleni všeč kitajski cheap shit, naj ga fura naprej. Zakaj bi se naslajal nad tem, če nekdo nima okusa, saj on/a živi tam. Tako kot so enim všeč… ...prikaži več Modrijani, plastična okna in pohištvo iz Rutarja, nekdo drug prisega na Mozarta, lesena/alu okna in Minnoti pohištvo. Recimo. Vsakemu svoje in vsi srečni:))
najbolj mi je smešno, k si eni nardijo kao neko vilo na vasi v Sloveniji, ki je obdana z njivami, štalami in gnojem, notri pa oprema k da so v nekem dvorcu...nekateri ljudje res ne štekajo kaj sodi ali ne… ...prikaži veče sodi v določeno okolje...
Ne bojte se vi zanjo. Baba racuna od 3000-6000e za nastop. Nekje sem zasledila da jih je imela lani cez 200... zdaj pa kalkulirajte. Ljubi bog raja pa nima za prezivetje!!!
tudi jaz vidim samo Kitajski kič
Po plastiki si ni več podobna. Hiša je en sam kič in to vse pove o njej. Tudi to, da se ima za primadono in hodi okoli kot da je v Bollywoodu.
Ne vem zakaj eni kritizirate...Helena je kraljica kiča in že po slikah in okvirjih se vidi, da gre za zelo cenene zadeve, ampak če ona uživa v tem, zakaj ne? Ne morejo vsi imeti okusa ali pa si privoščiti kvalitetnih… ...prikaži več notranjih arhitektov...ali pa - niso v si Jure Košir in njegova vila na Bledu:))
Eni očitno ne morejo živet brez kritike, se vtikajo vsepovsod in ocenjujejo na pamet. Tako si je uredila zase in ne za druge.
Se strinjam. Pametni in omikani ljudje o okusih ne razpravljajo. Če je Heleni všeč kitajski cheap shit, naj ga fura naprej. Zakaj bi se naslajal nad tem, če nekdo nima okusa, saj on/a živi tam. Tako kot so enim všeč… ...prikaži več Modrijani, plastična okna in pohištvo iz Rutarja, nekdo drug prisega na Mozarta, lesena/alu okna in Minnoti pohištvo. Recimo. Vsakemu svoje in vsi srečni:))
ma to ni klasika, veliko bolj je to kič od kiča. Pa naj, mene ne moti, če je njej ok.
najbolj mi je smešno, k si eni nardijo kao neko vilo na vasi v Sloveniji, ki je obdana z njivami, štalami in gnojem, notri pa oprema k da so v nekem dvorcu...nekateri ljudje res ne štekajo kaj sodi ali ne… ...prikaži veče sodi v določeno okolje...
Razkošje, posledica razkošnega petja. Kako bi to dosegla z delom, tudi nočnim se ne predstavljam. Ubogi estradniki, kaj bi mi brez vas?
Lahko se baha z razkošjem, saj poleg fuš nastopov dobi tudi lepe denarce od države in državnih zavodov in ustanov - glej erar.
vse ima , tudi če izgleda kičasto kot za Arabske uporabnike , nima pa zvestega , pametnega moškega !!!
Zakaj pa ne ,če si lahko privošči in uživa v tem ! Sama faušija .
verjetno maš tudi ti rad kič in plastiko
ostarela kraljica kiča
ajde ne seri...pofuko bi jo pa...
ja s tvojim
seveda....če sam nisi sposoben...viseče-kurčnik...
a dej jokica užaljena..tvoj je dober sam za heleno ...pa osatarele dame..
gregec...vzemi pinceto...in onaniraj...
aja pozabil da je tvoj dober tudi za moško luknjo
ti pa si imbecil..impotentni...
ahahhahaha živci popustili...persen pomirja
tebe pa...nož...žica...
ahahahaha lobotom
Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com
Ne bojte se vi zanjo. Baba racuna od 3000-6000e za nastop. Nekje sem zasledila da jih je imela lani cez 200... zdaj pa kalkulirajte. Ljubi bog raja pa nima za prezivetje!!!