Trumpisti so nasedli na polno, Trump pa se je ustrelil v koleno. Sebe in sodelavce je pomilostil , ampak drzavni udar je pa druga kategorija. Nasedli so kot nadevani purani.
Medtem v Sloveniji ugledni revni državi zibelki enakosti, eni bolj enaki med enakimi že od FEBRUARJA delajo enako, vsak teden nov poskus državnega udara in prevzema oblasti BREZ volitev, s pomočjo sloganov vladavina prava, ustavni lok ipd. MSM pa jim… ...prikaži več držijo štango. okay pa naj bo po vaše, ma narod ve kaka je situacija.
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na ur0 od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno.
Za več podrobnosti .... ➤➤➤➤ ➤ LovesMeetx.Com
Končno nekaj pametnega v ZDA. To bi se morealo zgoditi pri nas.
Pogledal sem si posnetke. Policija se je namalo vec lokacijah malo da ne sama umikala. Show.
Trumpisti so nasedli na polno, Trump pa se je ustrelil v koleno. Sebe in sodelavce je pomilostil , ampak drzavni udar je pa druga kategorija. Nasedli so kot nadevani purani.
AVTOR ČLANKA NE ZNA ANGLEŠKO ALI ZAVESTNO POTVARJA!!!
V Sloveniji na protestih ženske pretepajo, v Ameriki jih streljajo!!!
Zna priti do državljanske vojne,Amerika je že eno dala skozi.
Medtem v Sloveniji ugledni revni državi zibelki enakosti, eni bolj enaki med enakimi že od FEBRUARJA delajo enako, vsak teden nov poskus državnega udara in prevzema oblasti BREZ volitev, s pomočjo sloganov vladavina prava, ustavni lok ipd. MSM pa jim… ...prikaži več držijo štango. okay pa naj bo po vaše, ma narod ve kaka je situacija.
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na ur0 od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več podrobnosti .... ➤➤➤➤ ➤ LovesMeetx.Com
Upam, da na volitvah drug let ne bo kej podobnega, saj "naš" redneck podpira taka sranja, ki jih sproducira ornažnoglavc in sevniški robotek?
Kako je ti možno, da narod vdre v kongres?
In za to dogajanje je krivo ljudstvo,ker ni volilo deničarskega debila,bi rekel naš vrli pujs......
ali levičarskega karla