Slovenija
4652 ogledov

Jeseni znova zapiranje države? Tako odgovarja minister Poklukar!

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • igor52 08:30 31.avgust 2021.

NIJZ sem na poziv k cepljenju poslal naslednji dopis, na katerega odgovora nisem dobil: Spoštovani, prejel sem vaše vabilo k cepljenju proti kovidu-19. Kovid sem prebolel novembra 2020. Na kliniki sem bil 17 dni, od tega 15 dni pod stalnim ...prikaži večim kisikom in en dan na intenzivnem oddelku infekcijske klinike. Dokaz je v prilogi. Odnesel sem jo za las … Razumem in cenim vašo skrb za moje zdravje, ne razumem pa popolnega neinteresa zdravstvene stroke, da bi dognala, kaj se pravzaprav dogaja z imunsko odp

pantani 08:58 31.avgust 2021.

Matr boste tekli kolikor vas nesejo noge, če vam bo kaj pomagalo!!!

• bi_ba 09:48 31.avgust 2021.

Ne moreš verjeti, da je v državi toliko idiotov! Še posebej v zdravstvu.

lluckyss 10:16 31.avgust 2021.

Dajte nehat zajebavat ljudi s tem cepivom, ki očitno ne deluje.. in rajši preprečite cepljenim, da širijo virus... Banda zajebana, komaj čakate ukrepe, ki bodo narod povrnila na nivo, kjer jih obvladate...Pozabili pa ste, da vas ta narod hrani, kljub ...prikaži več zalogam v nekih eksotičnih deželah..In ta narod vas bo iz vil zvlekel ponovno v jame...in žal...je tako tudi prav..

• Mehtilda 12:29 31.avgust 2021.

Fino bi bilo tudi, če bi nehali s tem določanjem, da so krivi cepljeni, ali pa obratno. Vsak, ki ne naredi vsaj tega, kar je v njegovi moči, je kriv. Tisti, ki kašlja in gre kljub temu na obisk ali ...prikaži več na množično zabavo, tisti ki ve, da je bil v stiku z okuženimi in ne ostane doma, tisti, ki se mu žvižga za vse in govori, da virusa ni itd itd..S tem, da krivite cepljenje, samo sami sebe tolažite: Drugi so krivi, jaz ne

lluckyss 18:04 31.avgust 2021.

Mehtilda...Saj pravilno razmišljaš... Vendar pri nas je tako, da cepljeni smejo širiti virus tudi uradno, medtem, tisti, ki smo ga preboleli in imamo po podatkih uradne znanosti približno 13x večjo zaščito kot reveži, ki bodo kmalu "poživitveno" cepljeni...

lluckyss 18:05 31.avgust 2021.

Tretjič, petič.itd..

• Mehtilda 11:01 01.september 2021.

Res je, ni mi jasno, zakaj test za preboleli št ne velja dlje, ali pa zakaj ne velja potrdilo o protitelesih. Še in Rozman iz bolnice Golnik je oni dan rekel, da imajo prebolevniki drugačna protitelesa in da jih trenutno ...prikaži več ni v bolnišnicah. Predvidevam, da se jim preprosto ne da ukvarjati s tem, nikjer, saj se mi zdi, da je povsod enako.

• rd2dmk2 09:25 31.avgust 2021.

prebral sem dva šlanka danes na ž24. v enem pravi "slavni" dohtar, da prihaja do "imunskega zamika" pri cepljenih, tale ministrček, pa daje cepljenim potrdilo PCT tisti moment, ko se špikne. jest ne vem, a bi ta dva tipa posadil ...prikaži večil za isto mizo pa da vidmo kdo je večji gumpec.. verjetno bi gledal ponovitev filma "dumb and dumber"

• molka 11:15 31.avgust 2021.

zaprite sebe na dob laznivci lopovski

• 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 12:09 31.avgust 2021.

Alexis Bugnoli iz Vatikana sporoča; Ko bodo cepljeni spoznali, da so bili prevarani bodo ubijali kovid zdravnike in kovid politike.

• Solton 11:14 31.avgust 2021.

čimprej vse zapret...čimprej!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.