Glede na zapisano,jima toplo priporočam,da se za vedno odselita na Švedsko,kjer bosta doooolgo in zdravo živela,kar je v Sloveniji le pobožna želja posameznika.....
Nekaj ne razumem. Korona ne obstaja, telo pa potrebuje prehranska dopolnila? Ali se ne gre tukaj samo za dobiček? Kje je tukaj strokovna razlaga dr.Potrča glede tega. Ali vsi necepilci niso skeptični glede kratkega testiranja prehranskih dopolnil na človeku. Raziskave… ...prikaži veče v Ameriki kažejo na to da se s prehranskimi dopolnili že pripravljajo na vsaditev 6G omrežja v telo. ;-)
Potrč hitro nazaj na Švedsko spizdi, jeseni bo lockdown, da se ne ukuzis, pol ne boš mogel jezikat, pa se norca delat, kako čudovito je gor. Ko so pa Švedi malo zapore naredli, sta pa z prvim avionom domov pribezala
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR.
......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Če te iz službe odžagajo zaradi tvojih prepričanj, se moraš pač znajti po svoje. Nisem na njegovi strani, tudi prav se mi ne zdi, da se je šel tako anticepilno propagando, priznati pa mu je treba, da je ambiciozen in iznajdljiv.
Glede na zapisano,jima toplo priporočam,da se za vedno odselita na Švedsko,kjer bosta doooolgo in zdravo živela,kar je v Sloveniji le pobožna želja posameznika.....
Se pravi, da kako koristno delo pa ne diši ne enemu ne drugemu. Čudežne učinke žavb bi prodajala.
ne verjamem v ta prah in zavbe umetne, mars nateguha
Sramota, da promovirate ta dva covid idijota !
Očitno sta našla Olafov recept, kako se iz meglje dela banana in to je njuna tržna niša
A bo steroide tudi vključil v ponudbo?
Idiot
Koga to sploh zanima, dajte nam že enkrat mir s temi Potrčkoti!! Zakaj pa ne gresta nazaj na Švedsko,kjer sta se cedila med in mleko, bednika!!
Tja ne gre vec, ker so ga vsepovsod klicali Popaj!
IMATA NOVO CEPIVO PROTI COVID,,POTRŽAGA,,POTREBEN SAMO EN ODMIREK.
Tocno, po navodilu- receptu, ti ga vbijejo z macolo v prazno votlino, ki jo nosis na rami, ce pristanes na to dusevno pomoc.
Kakorkoli se je noro postal v obraz. Morda stranska posledica okužbe z antivaxx virusom. :-)
To so usedline urina, ki ga rukne vsako jutro. Od obeh, jasno, ne!?
Kaj pa ce bi sel raje res kaj delat?
Kaj te delata spet v Slo. Ni Švedska super the luxe dežela? Zmanjkalo denar ali so jih izgnali?
Nekaj ne razumem. Korona ne obstaja, telo pa potrebuje prehranska dopolnila? Ali se ne gre tukaj samo za dobiček? Kje je tukaj strokovna razlaga dr.Potrča glede tega. Ali vsi necepilci niso skeptični glede kratkega testiranja prehranskih dopolnil na človeku. Raziskave… ...prikaži veče v Ameriki kažejo na to da se s prehranskimi dopolnili že pripravljajo na vsaditev 6G omrežja v telo. ;-)
Potrč hitro nazaj na Švedsko spizdi, jeseni bo lockdown, da se ne ukuzis, pol ne boš mogel jezikat, pa se norca delat, kako čudovito je gor. Ko so pa Švedi malo zapore naredli, sta pa z prvim avionom domov pribezala
Človek bi pričakoval malo strpnosti, ki jo očitno nimamo in ne zmoremo. Se moramo obkladati s žaljivimi komentarji ?
Pa ne da treniras pri njemu... Jaz se pa celi cas cudim, odkod prihaja ta strahotna inteligenca, ki ne more endat, niti trikrat ne...
Ender, ko levičar pridiga o strpnosti...
V zadnjih 4 tednih sem prejel 27346 EUR od dela s krajšim delovnim časom od doma. To službo sem dobil pred dvema mesecema in v prvem mesecu sem brez spletnih izkušenj prejel 20569 EUR. ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Če te iz službe odžagajo zaradi tvojih prepričanj, se moraš pač znajti po svoje. Nisem na njegovi strani, tudi prav se mi ne zdi, da se je šel tako anticepilno propagando, priznati pa mu je treba, da je ambiciozen in iznajdljiv.
Ah, daj no, na Metelkovi si jih lahko naberes za en mesec naprej, ce imas lusto...
ico8 ne razumem!