Tudi meni je vseeno, kdor gleda tako sranje res nima dosti v glavi, zato naj ne jamra, če so ga nategnili. It's too late, bi prej na to mislil, a ja saj ni mogel, ker nima nič v glavi.
Pa itak po poročilih vlačijo te neumne stvari ko tak dobenega ne peče K**** kdo se skom jebe po televiziji, a da bi dali kaj bol pametnega kake uspešne mlade podjetnike ter kaj poučnega, o ne to pa ne!
Meni je vseeno, ker za take oslarije ne plačujem.
Tudi meni je vseeno, kdor gleda tako sranje res nima dosti v glavi, zato naj ne jamra, če so ga nategnili. It's too late, bi prej na to mislil, a ja saj ni mogel, ker nima nič v glavi.
Pri tem Tiborjevi feni pozabljajo da če bi Tibor dobil več glasov ne bi prišel na vroči stol.
važno, da si ti tako pameten, da prebiraš in komentiraš neumne stvari, ki te ne zanimajo in jih ne gledaš... kdo je tu nor?
A dovolj je duhovno retardiranih pri nas! Pa, koga zanima kaj par butlnov debatira med sabo?
"nesehecat", niti v sanjah to bedarijo ne gledam kar pa ni razlog da ne pogledam kako "diha" naš vrli narod (očitno s tabo vred)??!
ta BB je tak samo poneumljanje ljudi tja se pa prijavi folk ko išče pozornost da bojo postali "slavni" (bedaki)
Pa itak po poročilih vlačijo te neumne stvari ko tak dobenega ne peče K**** kdo se skom jebe po televiziji, a da bi dali kaj bol pametnega kake uspešne mlade podjetnike ter kaj poučnega, o ne to pa ne!
Kaj res gledate to sranje???