10 sekund je ravno prav časa. 9 sekund sem rabu da sm najdu. Ni to ravno težek test. No mogoče je tud mal od sreče odvisno ampak do zdej sm pr takih testih vedno imel srečo.
Tole sem daleč najhitreje našel. Verjetno manj kot 5 sekund ker nisem štopal. Mislim pa, da je tokrat šlo zato, kar je zgoraj tudi opisano: "...nekateri imeli preprosto več sreče kot drugi, ker so pogled slučajno hitro usmerili na točko,… ...prikaži več kjer se nahaja panda."
ni šans, lahko gledam celo uro, jaz vidim samo to kar je narisano...drugi imajo pa bujno domišljijo.
Kupi si očala!
v parih sekundah...pa vi?!
Če je res kar praviš vsaka ti čast. Jaz gledam od blizu, daleč. zgoraj, spodaj od strani pa jo ne najdem he he he.
Glej na cca polovici slike na levi strani. Dve črnu ušesi, oči, nos usta.
5565 sekund
10 sekund je ravno prav časa. 9 sekund sem rabu da sm najdu. Ni to ravno težek test. No mogoče je tud mal od sreče odvisno ampak do zdej sm pr takih testih vedno imel srečo.
men je uspel v 15ih sek...
Trik je! Če pogledaš kot stereogram, ti takoj v oko pade.
Brez težav .....5 sekund ! In kakšni so lažji testi ?
Tole sem daleč najhitreje našel. Verjetno manj kot 5 sekund ker nisem štopal. Mislim pa, da je tokrat šlo zato, kar je zgoraj tudi opisano: "...nekateri imeli preprosto več sreče kot drugi, ker so pogled slučajno hitro usmerili na točko,… ...prikaži več kjer se nahaja panda."
3 sekunde mi je vzel.
tole bi se mogl merit v stotinkah ......
Pfff... 3 sekunde!
najtežji test....kaj vi to resno ??