Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal.
Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ni ga tata ćez hrvata ! Će vidiš hrvata, zapri vsa vrata ! hrvat je tat; spredi in zad ! Kaj pa rinete v grdo njihovo; prav vam je, sam bom bone ponucal v Sloveniji; Štorman si že mane roke;… ...prikaži večke; sicer sem Slovenec, vendar mu nisem fauš ! Naslednji je Greg, ne maram butlnom, ki ne veste kje je to (krapi - Konšek - Trojane)
pa naj zamenja v svoji državi .ko smo hodili v italijo po nakupih sem vedno menjal denar v lire.ne more te nihče netegniti s menjalnim tečajem.tudi če grem SLUČAJNO službeno k hrvatom vedno kupim za 50 eur kun več pa… ...prikaži več itak ne rabiš ker večinoma plačujem s kartico
Sem ze veckrat bil na Hvaru in je povsod lahko poisces menjalni o, ki ti menja po najugodnejsem tecaju. Kar pa se tice komentatorjev , ki tako pljuvajo po vsem.....malce si poglejte cene na Bledu ali Portorozu pa potem pametujte.… ...prikaži več Sicer pa ce vam ustreza si pac namakajte noge doma v lavorju. Hvar dobro poznam in mirno lahko recem , da je vecina cen bistveno nizja kot so cene pri nas. Ja ok ce primerjate ceno kave ali piva v vasem domacem vaskem bifeju potem je drazje.
točno tako kot poše v članku, preverite preden dvignete... isto je v SLO servis avtomobila... razlika je lako tudi 300%, sami pa izberete kje servisirate. ali v trgovini, potrošniki odločamo kaj je koliko vredno in kaj ne... si lahko gospa… ...prikaži več kr sama sebi pripiše
hotel smo stran iz YU, želeli smo it na svoje, ljudje so umirali za to , sedaj pa Balkan, Jugo, levo in desno, se bojim, da bom , tako kot v neki pesmi, odprl konzervo pa še od tam puhnila… ...prikaži več Jugoslavija. in sedaj smo v europi ( z dežja pod kap ), pa glej vraga, so spet se urinil , da smo na istem z njim kot nekoč. sam da zdej nam dva komandirata uni z Brusla pa uni od včasih.
Odgovorno trdim, da so Hrvati cigani. Igrajo svojo igro, ne spoštujejo pravil niti zakonov. Prste stran od njih.
Prav si povedal.... .Ampak oni so Cigani tud,če bi bili pošteni.Njihovi predniki so Pogani,Sinti,Iranci tud.... .
Poslovati s Hrvatom je tako nekaj najslabšega. Samo gleda kje te bo lahko okoli prenesel.
kaj pa hodi na hrvaško-upam da je ne bodo več videli
ni treba zamenjat potem,greš drugam a ne
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ni ga tata ćez hrvata ! Će vidiš hrvata, zapri vsa vrata ! hrvat je tat; spredi in zad ! Kaj pa rinete v grdo njihovo; prav vam je, sam bom bone ponucal v Sloveniji; Štorman si že mane roke;… ...prikaži večke; sicer sem Slovenec, vendar mu nisem fauš ! Naslednji je Greg, ne maram butlnom, ki ne veste kje je to (krapi - Konšek - Trojane)
Podpis!!! Najprej gasa v jugovino, pol pa joče kako jih kradejo. Nič novega, le vsako leto kakšen bebec več.
kr mejte to hudičevo hrčkovino. hrčk ni srečen če te ne pojebe v glavo
Ampak kljub temu bo naslednjič spet šla k hrvatom
Povsod po svetu se menja v bankah, razen če ti v banana državah vodič ali fikser zrihta menjavo na črno.
pa naj zamenja v svoji državi .ko smo hodili v italijo po nakupih sem vedno menjal denar v lire.ne more te nihče netegniti s menjalnim tečajem.tudi če grem SLUČAJNO službeno k hrvatom vedno kupim za 50 eur kun več pa… ...prikaži več itak ne rabiš ker večinoma plačujem s kartico
Bankomat brez konverzije. Bse ostalo je nateg in to zakonit na hrvaskem. Z zegnom drzave
Sem ze veckrat bil na Hvaru in je povsod lahko poisces menjalni o, ki ti menja po najugodnejsem tecaju. Kar pa se tice komentatorjev , ki tako pljuvajo po vsem.....malce si poglejte cene na Bledu ali Portorozu pa potem pametujte.… ...prikaži več Sicer pa ce vam ustreza si pac namakajte noge doma v lavorju. Hvar dobro poznam in mirno lahko recem , da je vecina cen bistveno nizja kot so cene pri nas. Ja ok ce primerjate ceno kave ali piva v vasem domacem vaskem bifeju potem je drazje.
Najbrž hodiš po pivo v trgovina in ga potem piješ na pločniku, sedeč na robniku.
Kaj pa je narobe, če ga spiješ na robniku pločnika ??
Poglej ti pavlihe.... .Bled in Portorož gre primerjati s Čobankovići na oslih v hribih.
točno tako kot poše v članku, preverite preden dvignete... isto je v SLO servis avtomobila... razlika je lako tudi 300%, sami pa izberete kje servisirate. ali v trgovini, potrošniki odločamo kaj je koliko vredno in kaj ne... si lahko gospa… ...prikaži več kr sama sebi pripiše
Pa še pojdite dopustovat tem črnuhom ciganskim.
Mislm, kolk je pa toti star, mlečni-gres jedec da še zmeraj na bankomatu menja v tujo valuto ??!!
hotel smo stran iz YU, želeli smo it na svoje, ljudje so umirali za to , sedaj pa Balkan, Jugo, levo in desno, se bojim, da bom , tako kot v neki pesmi, odprl konzervo pa še od tam puhnila… ...prikaži več Jugoslavija. in sedaj smo v europi ( z dežja pod kap ), pa glej vraga, so spet se urinil , da smo na istem z njim kot nekoč. sam da zdej nam dva komandirata uni z Brusla pa uni od včasih.
Taje sigurno levičarka in brezdela dobi denar v službi NVO.
Ti si pa runkl ni važno levi ali desni. i