carbon = odpad za odslužene avte pa tudi take rdeće svinje carbonske, ki pišejo bedarije po nalogu kućko pod prućko, zoki - spoki, šivilja, pol - mesec qurbež, komedijant za zidom, fa fa fa fa fa fa - kermu pa ?
crbn; zgleda da si prebutast, da ne veš, da je Št. Ilj glavno mesto Slovenije & Evrope; ti pa kr pezdir kot kakšen zmešan komunist s krvavo peterokrako v gnoju !
Ti sanjej,se prej kot v letu dni! Generacija mladih ti bo dala po p...,kot na zadnjem referendumo.lukav si pameten pa niti najmanj!Bele zastavice so v akciji😂😂😂
Aktivizem z menjavo up.imem je dokaz primitivnosti tistega, ki stoji za tem. Navidezen prikaz množice, za katerim stoji eden, dva trola, ki menjata tablice. Že po enem napisanem postu veš, da gre za enega-istega polpismenega akterja.
večkrat sem že slišal za mauricius in dos še enkrat pogledal, kje je to točno, namreč nikol še nisem bil tam, ker ne igram golfa ... ja blizu madagaskarja, južna afrika ... carsko ... greš dol keša dost, koleki še… ...prikaži več več keša, zbrana družba, golf pa itak, da zabiješ cajt ... temu se reče živlenje , a mi sirotinje tukej čakamo na vsako miloščino ... bedna država
carbon = odpad za odslužene avte pa tudi take rdeće svinje carbonske, ki pišejo bedarije po nalogu kućko pod prućko, zoki - spoki, šivilja, pol - mesec qurbež, komedijant za zidom, fa fa fa fa fa fa - kermu pa ?
uspeh države se čuti predvsem v denarnici IJJ-ja
Teb in koprivam bi moral vzet tviter. Ce dobro pomislim, bolje, da ga niso. zdaj vsaj vemo kdo ste in kaj ste.
crbn; zgleda da si prebutast, da ne veš, da je Št. Ilj glavno mesto Slovenije & Evrope; ti pa kr pezdir kot kakšen zmešan komunist s krvavo peterokrako v gnoju !
JJ pozabljen boš kot lanski sneg
Janezek danes so ti dovoljene sanje v Bovcu!Jutri je nov dan!
krucfix = že crknu in je že vćeri bil pozabljen ko kakšen rdeć prase v tatinskem koritu - nikdar situ !
Precej hudo je s tabo ... zjutraj ne pozabi vzeti dveh tablet, ena bo premalo
Tabor v Bovcu ni zborovanje stranke, to je družanje sekte, ki si poveličuje enega edinega vodjo, boga. Ubogi pa so tisti, ki mu sledijo.
jaka = komunistićka, smrdljiva + usrana qurba, ki v tej vroćini še posebej smrdi glej - kućko pod prućko krade penzjonistom z nezasluženim gnarjem !
Ti sanjej,se prej kot v letu dni! Generacija mladih ti bo dala po p...,kot na zadnjem referendumo.lukav si pameten pa niti najmanj!Bele zastavice so v akciji😂😂😂
carbon,,mladi so sebi dali popički ker poslušajo levi populizem samo spregledali bodo hitro danedobijo novo Venecuelo oprana in povrhu šelena glava.
bizgec bogdan76 poskusi napisati vsaj en razumljiv stavek, ne le kup natipkanih besed. To je IQ vernika sekte.
Janez, popravi še svojega frenda carbona, levo ovco.😉
Aktivizem z menjavo up.imem je dokaz primitivnosti tistega, ki stoji za tem. Navidezen prikaz množice, za katerim stoji eden, dva trola, ki menjata tablice. Že po enem napisanem postu veš, da gre za enega-istega polpismenega akterja.
večkrat sem že slišal za mauricius in dos še enkrat pogledal, kje je to točno, namreč nikol še nisem bil tam, ker ne igram golfa ... ja blizu madagaskarja, južna afrika ... carsko ... greš dol keša dost, koleki še… ...prikaži več več keša, zbrana družba, golf pa itak, da zabiješ cajt ... temu se reče živlenje , a mi sirotinje tukej čakamo na vsako miloščino ... bedna država
Orban ima svojega psa ...
Tudi tvoja baba ima cucka.
torolino, si se uspel sam všečkati, jaz ti namreč pošiljam 👎🖕,kot običajno.
Tudi Ti, Brut?
katerih uspehov? za njihove denarnice?
Jajo nima svojega mnenja . On je slovenski hlapec . Njemu diktirajo njegovi gospodarji .