Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je… ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na tto, pojdite na tehnični jeziček za več podrobnosti ......
........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com
... in še kljub vsemu se nič ne dela na tem, da bi prekinili s tem skrajno butastim sistemom, da nekdo pri 18 letih dobi izpit do 80. leta. Vmes lahko izgubi pol glave, obe roki, nogi... lahko je popolnoma… ...prikaži več slep, pa še vedno "lahko vozi". Največ na 10 let bi moral VSAK voznik vsaj ponoviti - preveriti svoje znanje prometnih predpisov, prav nič pa ne bi škodila urca ali dve praktične vožnje. Več kot polovica "voznikov" namreč ne pozna predpisov, ravno toliko jih sploh ne zna voziti...
Še dobro, da je umrla le povročiteljica in ne nekdo povsem nedolžen...
Google plača 299 $ na uro, moja zadnja plača je bila 8859 $, ki delajo 30 ur na teden na spletu.... Moj prijatelj že več mesecev povprečno 36k in dela 28 ur na teden.... Ne morem verjeti, kako enostavno je… ...prikaži več bilo, ko sem ga poskusil. To je tisto, kar počnem.... Kliknite na tto, pojdite na tehnični jeziček za več podrobnosti ...... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com
... in še kljub vsemu se nič ne dela na tem, da bi prekinili s tem skrajno butastim sistemom, da nekdo pri 18 letih dobi izpit do 80. leta. Vmes lahko izgubi pol glave, obe roki, nogi... lahko je popolnoma… ...prikaži več slep, pa še vedno "lahko vozi". Največ na 10 let bi moral VSAK voznik vsaj ponoviti - preveriti svoje znanje prometnih predpisov, prav nič pa ne bi škodila urca ali dve praktične vožnje. Več kot polovica "voznikov" namreč ne pozna predpisov, ravno toliko jih sploh ne zna voziti...
Kako pa rešiš mrtvo voznico?