Ti, noriški vodja, seveda nisi nič kriv. Ker si nepismen in se ne oziraš na opozorila (dr. Svetina), pa še paše ti maltretirati Slovence. Le zakaj te ljudje takrat na Roški niso stlačili v rest do konca življenja!
ukrepi veljajo do konca vojne, ki še traja, ne bo pa neskončna, ker je bilo povzročeno premalo škode, brez hude krize ne bo šlo ... potem pa nov začetek in radiranje teh večnih nevzdržnih ksihtov
glede na to, da nihče nima točne evidence koliko folka se je cepilo in potem še podatek, mora madžarska posodit cepivo, čeprav se mnogo folka ne želi cepit, je jasno kje smo ... eno samo basanje vukojebine kranjske
vedno več cempljenih, ki so prenašalci virus, pa še vedno maske ... odgovora zakaj tako, preprosto ni ... če je cepivo prešvoh pejte cpleni narkomani po novo dozo, al pa tri ... po abstinenčni krizi pa dobite novo zdravilo ...… ...prikaži več. biznis laufa, s tem pa tud provizije
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
potrebujemo samo zaprti oddelek in zdravila za slovenskega pacienta. to bo edino odresilo Slovenijo.
Pa kaj smo že Madžarska provinca?
Torej se ve koliko je bilo interesentov.
AstraZeneca je ponudila najvišje provizije ! Tudi zavračanje predlaganih kandidatov za EU tožilce je v tem kontekstu .
Ti, noriški vodja, seveda nisi nič kriv. Ker si nepismen in se ne oziraš na opozorila (dr. Svetina), pa še paše ti maltretirati Slovence. Le zakaj te ljudje takrat na Roški niso stlačili v rest do konca življenja!
ukrepi veljajo do konca vojne, ki še traja, ne bo pa neskončna, ker je bilo povzročeno premalo škode, brez hude krize ne bo šlo ... potem pa nov začetek in radiranje teh večnih nevzdržnih ksihtov
glede na to, da nihče nima točne evidence koliko folka se je cepilo in potem še podatek, mora madžarska posodit cepivo, čeprav se mnogo folka ne želi cepit, je jasno kje smo ... eno samo basanje vukojebine kranjske
Zanesljiva in resna kreditna ponudba. Z veseljem vam bomo pomagali, če boste izkoristili posojila med posamezniki, če poosebljate resne. Prosimo, kontaktirajte nas: eledgefinance@gmail.com Whatsapp +33 7 58 85 09 08 prisrčno
ja, ja komej čakam, samo še da mi ga potegneš
Glede na okoliščine, bi bilo najbolje, se lepo zahvaliti in vrniti Madžarom cepiva neuporabljena.
vedno več cempljenih, ki so prenašalci virus, pa še vedno maske ... odgovora zakaj tako, preprosto ni ... če je cepivo prešvoh pejte cpleni narkomani po novo dozo, al pa tri ... po abstinenčni krizi pa dobite novo zdravilo ...… ...prikaži več. biznis laufa, s tem pa tud provizije
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Vse bo uredu. Do jeseni, takrat pa znova...baj baj normalen lajf
[Video] Franci Feltrin: Zveza borcev je bila proti samostojni Sloveniji in ni stopila z nami! (Nova24)
goni se ti na dob v samico z podganami, lopov hitlerski
bedak
že eno leto na tisoče in tisoče okuženih ,zbolel pa nobeden.Testiranje prenehat,pa da vas vidim od kje boste prikazali epidemijo
Izgleda da je Janez že dementen. Če me spomin ne vara, je v tej vladi sodelovala tudi SDS.