Avto /avto/avto-nasveti
5014 ogledov

Pri nas: Z avtom se je čelno zaletel, okrivil cesto in zmagal na sodišču

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 08:34 23.november 2024.

Pravilno, neprilagojena hitrost sem dobil desetletje nazaj od policista, ki ni hotel s prstom potegniti po asfaltu, da bi se prepričal da je polito olje. 4 leta dokazovanja da nisem kriv ampak sodnica napotila na civilno tožbo proti upravljalcu ceste ...prikaži več za odškodnino, njemu nič kazni.. Torej imel sem prav ampak sodišče pravi da mi to nič ne pomaga. Kot na napis na na grobniku, tu leži Franc, imel je prednost.....

metod7 10:05 23.november 2024.

Vrana vrani oči ne izkljuje. Kurbe na položajih se vedno ščitijo. Zato pa so tam, kjer so. Pravica in morala nista njihovi vrlini.

• BenX 09:57 23.november 2024.

Super... Zdaj bo povsod omejitev 20 km/h. Je pa res, da če se nekje na cesti nekaj dela, to mora biti tudi popravljeno in dokončano! Bolj bi bilo zanimivo vedeti, zakaj je bila cesta v tanken stanju in kdo je ...prikaži več to dopustil - ta naj krije stroške. Meni to deluje kot delo na cestišču, nekdo je moral odločiti, da se asfalta postruga. Ne more se to delat in potem tako pustit! Sploh za enosledna vozila je to odlična past.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.