Nesposobnež.... .Na račun očetovih opičjih veščin in kasneje mame komunajzarke je postal kao pravnik in še kasneje z veliko pomočjo norcev iz Tavčarjeve 9,še predsednik vlade.
Cerar je najslabši premier in glavni krivec za dvig janšizma v Sloveniji . Njegovi ministri iz SMC so pokazali ,da je Cerar velik naivec in nesposoben organizator . Čudi me ,da so ga zaposlili kot predavatelja na fakulteti .
Veliko SDS simpatizerjev, ki sicer ne hodijo na volišča, je tokrat prišlo na volitve le zato, da voli proti SDS. Ker se jim je zagnusilo, kar so jim počeli med kovid terorjem. Niso pa gledali korak,dva naprej - volili so… ...prikaži večso namreč tistega, ki so jim ga ponudili kot zmagovalca. In ne tistega, ki bi jim ga ponudil njihov zdravi razum, če bi ga uporabljali. Zato pa bodo Petrolu odslej plačali za liter nafte dodatni ukrajinski evro....
Voluharji, ki so to skuhali, pa se mi režijo z donatorske seje
moralno etični in njegove modrosti hehe....
Možakar , ki je povezal na svoj one največ tajnic vladnega kabineta. Veliki povezovalec
Nesposobnež.... .Na račun očetovih opičjih veščin in kasneje mame komunajzarke je postal kao pravnik in še kasneje z veliko pomočjo norcev iz Tavčarjeve 9,še predsednik vlade.
Opica je kdo drug. Malo spostovanja jansevc
Cerar je najslabši premier in glavni krivec za dvig janšizma v Sloveniji . Njegovi ministri iz SMC so pokazali ,da je Cerar velik naivec in nesposoben organizator . Čudi me ,da so ga zaposlili kot predavatelja na fakulteti .
Razen, da so podpirali lobije v zdravstvu, so stabilizirali ekonomijo in dolg. Tu mu gre priznjanje
Veliko SDS simpatizerjev, ki sicer ne hodijo na volišča, je tokrat prišlo na volitve le zato, da voli proti SDS. Ker se jim je zagnusilo, kar so jim počeli med kovid terorjem. Niso pa gledali korak,dva naprej - volili so… ...prikaži večso namreč tistega, ki so jim ga ponudili kot zmagovalca. In ne tistega, ki bi jim ga ponudil njihov zdravi razum, če bi ga uporabljali. Zato pa bodo Petrolu odslej plačali za liter nafte dodatni ukrajinski evro.... Voluharji, ki so to skuhali, pa se mi režijo z donatorske seje