Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Sin/hčerka je morala s težkim srcem, dati svojega starša v dom za upokojence. Za to plačuje ogromno denarja, sedaj pa ga obiskati ne bo več mogla. Marsikomu 10€ pomeni veliko in bodo morali res premisliti, če bodo šli na hitri… ...prikaži več test. Res sramota, kaj dela ta vlada. Namesto, da bi že enkrat ukinili čisto vse neumne ukrepe, še naprej silijo v njih. Marsikdo še vedno ne bo šel k zdravniku zaradi tega neumnega PCT pogoja.
Tresla se je gora, rodila se je miš....zgleda, da bo Janez zajebaval narod do konca, torej do volitev..
to je sigurno da bo zajebaval,tudi še vnaprej bo ,trdovraten madež gre težko stran
Uf kake bo kozle bo šele v opoziciji streljal ta noriški kralj.
Nekaj mora biti hudo narobe ,da so ukinili PCT ! 👮♂️
Dobavitelji pct testov niso dovolj provizij nakazali SDS u in zdaj jih je JJ odpikal!
Človeki ne cepajo kot muhe in ležijo po jarkih radi tote kataklizme
No JJ priletel iz Bruslja zdaj pa so se upali sproščeno odločiti. Butalci.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Sin/hčerka je morala s težkim srcem, dati svojega starša v dom za upokojence. Za to plačuje ogromno denarja, sedaj pa ga obiskati ne bo več mogla. Marsikomu 10€ pomeni veliko in bodo morali res premisliti, če bodo šli na hitri… ...prikaži več test. Res sramota, kaj dela ta vlada. Namesto, da bi že enkrat ukinili čisto vse neumne ukrepe, še naprej silijo v njih. Marsikdo še vedno ne bo šel k zdravniku zaradi tega neumnega PCT pogoja.