Živijo mojih otrok in moje družine ne bo noben testiral in cepil pa če ne gre jo več v šolo banda na vladi kako si upa kaj takega govorit po televiziji ministrica za šolstvo sramota za Slovenijo
Potrebno bo določit ukrepe za tiste, ki se ne bodo cepili. Taki ne bi smeli prosto v vrtce, šole, fakultete, trgovine, podjetja itd. ... in prosto širiti virus naprej med ljudmi !
Prosim ne strašite ker slovenske ovce so plašne. Kaj pa bo država s toliko vakcinami, če ne bo ovčic? Ene že vidim, da si pumparce gor vlečejo.
preskočili so testiranje na živalih in samo norec se bo cepil s takim cepivom, ker je preveč razkirano.....
Živijo mojih otrok in moje družine ne bo noben testiral in cepil pa če ne gre jo več v šolo banda na vladi kako si upa kaj takega govorit po televiziji ministrica za šolstvo sramota za Slovenijo
www︎.︎ictec︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks
franci12 tebe so očitno že
Potrebno bo določit ukrepe za tiste, ki se ne bodo cepili. Taki ne bi smeli prosto v vrtce, šole, fakultete, trgovine, podjetja itd. ... in prosto širiti virus naprej med ljudmi !
Cepi se pa ga ne boš dobil.