Ne tesla ni avto niti drag, za 50.000 eur doseg 600km, hitrost 240 km/h, do 100 km/h v 4s, to je superšportnik in ogromen družinski avto. Kaj podobnega fosilnega je dvakrat dražje in petkrat bolj dolgočasno
Že za 42.500 eur ?? Povprečen državljan si ne more privoščiti avta za 20.000 eur, kaj šele tak znesek. Očitno bo električni avto še naprej v domeni bogatejšega sloja ljudi.
Hitro na banke po kredite in lizinge, da bodo ne 42.000 euričev ampak 56.000 in se zalizat ali kreditirat do limita za naslednjih 8 + let...Potem bo pa itak ničvreden kos baterije
Ne tesla ni avto niti drag, za 50.000 eur doseg 600km, hitrost 240 km/h, do 100 km/h v 4s, to je superšportnik in ogromen družinski avto. Kaj podobnega fosilnega je dvakrat dražje in petkrat bolj dolgočasno
kje ima doseg 600 km? po klancu navzdol pri hitrost 90 km/h in za kamionom
taka vožnja je za ubit in ne dolgočasna
Pravi poznavalec iza šanka
štromar, tvoj kavni mlinček se polni iz termoelektarne
Bolj slabo, ker je bila 2 meseca izklopljena, drugače pa iz 20 kW SE, tvoj pa direkt s krvavo nafto iz rusije in naftnih šejkov
jst sem vedno mislila da paneli in akumulatorji rastejo na bezgi. Ja ni kaj, baba sem šutasta.
Seveda zrastejo in to za 50 let. Jaz sem mislil, da nafta izvira iz čistega studenca pod bencinsko
Sedaj,ko nam je vlada dvignila minimalca ,bo to postal avto za širšo množico,kaj pa je teh 40 jurčkov-če si slučajno poslanec v EU parlamentu........
Samo 42.500 ????!!!! Fumis vaginalis. Kaj je to za enga, ki gnar na cesti pobira? Ki mu dodatki kar sami v žep letijo.
Že za 42.500 eur ?? Povprečen državljan si ne more privoščiti avta za 20.000 eur, kaj šele tak znesek. Očitno bo električni avto še naprej v domeni bogatejšega sloja ljudi.
draga igračka še vedno
Še zmeraj predrago in to mnogo predrago za avto
Pa je še predraga.
Premog, osnova za polnjenje se draži. Dober je to prehod na zeleno. Zeleno, Zelenski, propad.
Hitro na banke po kredite in lizinge, da bodo ne 42.000 euričev ampak 56.000 in se zalizat ali kreditirat do limita za naslednjih 8 + let...Potem bo pa itak ničvreden kos baterije