Slovenija
0 ogledov

Tekmice so lahko vse bolj obupane

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • GIRL03233709 11:44 30.november 2024.

🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id01530109

• Žurnalček 20:49 17.december 2012.

Nisem se dobro izrazil . Rekel sem , da naj Ivica zaključi kariero in da naj Zvezo in njihove pogodbe šutne čez okno !

• Scott 04:01 18.december 2012.

Bravo Tina,pa še desna si!

• Žurnalček 20:44 17.december 2012.

Članek je čisto blebetanje novinarja, ki nima niti v enem segmentu opore za svoje prerokovanje in dviganje nevem kakšnih tenzij . Ponavadi se zanalašč zalomi takšnim idiotskim napovedovanjem , osebe , ki pojma niima o športu, še manj pa o ...prikaži več smučanju. Ena ledena plošča od 1m2 je dovolj za poškodbo , ki jo za celo ostalo sezono iu+zključi iz ostanka tekmovanja in da v isti sekundi ostane na samo osvojenem številu točk. Zaradi mene jih lahko osvoji samo 1500 , boli me , samo da bo sezono in med njo končala NEPOŠKODOVANA ! Iste idiotske pritiske , je izvajala na Kosteliča HR zveza , jaz sem rekel naj neha , da bi Gips sedaj , ko ni rezultatov priznal , da je sin INVALID !NE PRITISKAJTE Z NEUMNIMI STVARMI IN NE DVIGUJTE TENZIJ !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.