Tisti ki tega ne veste še dobra da ste zdravi, potem pa nič čudnega da je toliko ljudi vsak teden na urgenci zaradi zastrupitev. Najhujše je gobe pogrevat, se lahko tako zastrupiš da lahko tudi umreš.
Ja gobe res dobijo en tak poseben odvračujoč vonj če jih ne poješ isti dan. Krompir če poješ do pol dneva kasnej je še ok tud pogret. Riž pa je še drug dan lahko čist ok odvisno od tega kaj… ...prikaži več si dodal rižu. Sam se pa vseen pozna da ni svež riž. No jz nism mel nikol probleme z pogrevanjem. Sam ja če meso dvakrat greješ je pa res nagravžn.
pa za koliko ljudi si skuhal ?? za 20 ljudi ?? V življenju še nisem nikoli skuhal te hrane v taki količini da bi jo kaj ostalo. Naučite se kuhat v pravilnih količinah - npr. za 1 osebo je kavna… ...prikaži več skodelica riža dovolj
skuhaj sproti, razen golaža, pasulja in segedina, ker to troje je naslednji dan šele začelo bit užitno, ok lahko ješ isti dan, ampak naslednji dan je boljše in večkrat ko pogreješ to troje boljše je, je pa res da ne… ...prikaži več grejem z mikro valovko.vse našteto v članku pa se kuha in JE samo toplo, piščanec ima pogret itak drugačen okus, gobe ni dab sploh omenjal, rižota je pa tko al tko naslednji dan TORTA, tak da nebuloze ki juh ve vsak ki je spekel več kot jajca na oko ve, in je brez veze sploh razglabljat.
končno en pameten komentar, spečite sveže in pojejte takoj in ne pajsat po pultih dva dni in potem pogrevat. Seveda se pa razni pasulj, golaž, ričet, segedin, jota itd. lahko pogrevajo ker se drug dan še bolj čutijo začimbe in… ...prikaži več zelišča ( če jih seveda ljudje dajo notri in ne da kuhajo te jedi kot pomije brez barve, vonja in okusa tako kot večina ljudi in potem jamrajo kako se te jedi zanič )
Totalna bedarija glede riža, tudi po 3 dneh je dober. Kuhanje pa ga je steriliziralo. Ok, sem slišal, da je lahko problem okužba s sporami, kar pa je izjema in je lahko povsod.
zanimivo koliko nasvetov...le zakaj ima človek danes 20-30 let daljšo življensko dobo ob toliko strupov, če vemo, da so v srednjem veku jedli samo svežo bio hrano.
Pogrevanje v mikrovalovki je škodljivo za vse. Sicer pa so vsi ti kao nasveti itak več ali manj same bedarije. Enkrat je nekaj full zdravo, čez nekaj časa je to isto totalno nezdravo ... halooo!?
Tisti ki tega ne veste še dobra da ste zdravi, potem pa nič čudnega da je toliko ljudi vsak teden na urgenci zaradi zastrupitev. Najhujše je gobe pogrevat, se lahko tako zastrupiš da lahko tudi umreš.
V svojih 56 letih življenja, pojedel vso omenjeno hrano POGRATO "na tone".. pa vam še zmeraj pišem in prebavo imam 1A...
očitno nimaš pojma o kuhinji da ješ take pomije
bolj strupena in škodljiva je uporaba mikrovalovne pečice.
Lol, prov ja :D
Ja gobe res dobijo en tak poseben odvračujoč vonj če jih ne poješ isti dan. Krompir če poješ do pol dneva kasnej je še ok tud pogret. Riž pa je še drug dan lahko čist ok odvisno od tega kaj… ...prikaži več si dodal rižu. Sam se pa vseen pozna da ni svež riž. No jz nism mel nikol probleme z pogrevanjem. Sam ja če meso dvakrat greješ je pa res nagravžn.
Upam, da nimate doma indukcijske plošče...
vir teh nebuloz prosim!!!!
In kako ti tega ne veš ???
Kako da si ti se zdrav, ko pa je vsepovsod okoli nas toliko strupov? Si upas dihati?
O kuhinjah res Ne , o kuhanju hrane pa ODLIČNO. Še enkrat:Že toliko let.. ti se pa malo zamisli, pa stare kuharce, na kmetih povpraš...
Edina slaba stvar, pri pogreti hrani je ta: da jo je premalo.. :-) čez tenstančka, ga ni.. :-)
pa za koliko ljudi si skuhal ?? za 20 ljudi ?? V življenju še nisem nikoli skuhal te hrane v taki količini da bi jo kaj ostalo. Naučite se kuhat v pravilnih količinah - npr. za 1 osebo je kavna… ...prikaži več skodelica riža dovolj
joj kako lahko to ješ, tega jaz še psu nebi dal .
skuhaj sproti, razen golaža, pasulja in segedina, ker to troje je naslednji dan šele začelo bit užitno, ok lahko ješ isti dan, ampak naslednji dan je boljše in večkrat ko pogreješ to troje boljše je, je pa res da ne… ...prikaži več grejem z mikro valovko.vse našteto v članku pa se kuha in JE samo toplo, piščanec ima pogret itak drugačen okus, gobe ni dab sploh omenjal, rižota je pa tko al tko naslednji dan TORTA, tak da nebuloze ki juh ve vsak ki je spekel več kot jajca na oko ve, in je brez veze sploh razglabljat.
končno en pameten komentar, spečite sveže in pojejte takoj in ne pajsat po pultih dva dni in potem pogrevat. Seveda se pa razni pasulj, golaž, ričet, segedin, jota itd. lahko pogrevajo ker se drug dan še bolj čutijo začimbe in… ...prikaži več zelišča ( če jih seveda ljudje dajo notri in ne da kuhajo te jedi kot pomije brez barve, vonja in okusa tako kot večina ljudi in potem jamrajo kako se te jedi zanič )
Totalna bedarija glede riža, tudi po 3 dneh je dober. Kuhanje pa ga je steriliziralo. Ok, sem slišal, da je lahko problem okužba s sporami, kar pa je izjema in je lahko povsod.
zanimivo koliko nasvetov...le zakaj ima človek danes 20-30 let daljšo življensko dobo ob toliko strupov, če vemo, da so v srednjem veku jedli samo svežo bio hrano.
Pogrevanje v mikrovalovki je škodljivo za vse. Sicer pa so vsi ti kao nasveti itak več ali manj same bedarije. Enkrat je nekaj full zdravo, čez nekaj časa je to isto totalno nezdravo ... halooo!?