BIO je v Sloveniji blagovna znamka, ki jo trgovci in predelovalci s pridom izrabljajo. Pri nas se izdelki/pridelki iz ekološke pridelave označujejo EKO. To kar je trenutno prepovedano za uživanje je "nov" izdelek Mercatorja. Izvor Hrvaška. Ničesar, ampak prav ničesar… ...prikaži več kar je na Mercatorjevih policah in je kakorkoli povezano s Hrvaško ne kupim. ........ ..... Mimogrede, sedež Monsanta (GSO) ima predstavništvo v Zagrebu !!! Kaj raste na slavnoskih poljih in kakšnega izvora je njihovo meso?
in to naj bi bilo BIO?, nateg stoletja, bio je samo tisto kar sam doma pridelaš, brez špricanja s pesticidi in ostalimi strupi in samo tako si lahko 100% prepričan, da je bio
kar piše BIO je samo bolje prebrano sadje oreški itd in seveda lepše,pa ti folku govori kolikor češ ker je reklama močnejša od zdrave pameti.BIO ne obstaja več na tgovskih policah in tudi ne bo
To je ravno pri BIO lahko problem - lažje se (pri nepravilnem skladiščenju oz. nepazljivem ravnanju) razvijejo naravne plesni in. "Aflatoksini so naravno prisotni mikotoksini, ki jih proizvajajo glive iz rodu aspergilov (Aspergillus)." Če bi zadevo špricali z vsem mogočim,… ...prikaži več se te plesni ne bi razvile - bi pa bilo en kup drugih škodljivih snovi prisotnih.Tako da ja, najboljše je domače ekološko pridelano in ekološko, kupljeno od proizvajalcev vrednih zaupanja.
to bi najbrž moral vedet proizvajalec, ki prodaja tako hitro pokvarljivo robo v navadnih škrniclih, in temu ustrezno se zmenit za pogoje škladiščenja take hrane, da ne govorimo o roku uporabe, ... sveže pomolženo mleko se skisa / zasiri v… ...prikaži več enem dnevu, takoj ko je na temp. višji od +4, ... nekateri izdelki so taki, ki se jih da konzervirat z naravnimi konzervansi (sol, cuker, olje in še kaj), nekaj se da z ustrezno embalažo in nizkimi temperaturami, so po stvari, ki so hitro "pokvarljive", zato je treba živilo čimprej porabit ... ker pa živimo v dobi velikega potrošništva, ko je veletrgovec kralj, kmet - pridelovalec pa ubog siromak, od katerega je vse predrago, je pač tako kot je
BIO je v Sloveniji blagovna znamka, ki jo trgovci in predelovalci s pridom izrabljajo. Pri nas se izdelki/pridelki iz ekološke pridelave označujejo EKO. To kar je trenutno prepovedano za uživanje je "nov" izdelek Mercatorja. Izvor Hrvaška. Ničesar, ampak prav ničesar… ...prikaži več kar je na Mercatorjevih policah in je kakorkoli povezano s Hrvaško ne kupim. ........ ..... Mimogrede, sedež Monsanta (GSO) ima predstavništvo v Zagrebu !!! Kaj raste na slavnoskih poljih in kakšnega izvora je njihovo meso?
in to naj bi bilo BIO?, nateg stoletja, bio je samo tisto kar sam doma pridelaš, brez špricanja s pesticidi in ostalimi strupi in samo tako si lahko 100% prepričan, da je bio
veletrgovec je kralj, kmet siromak, potrošnik pa suženj in krog je zaključen
Prosim da inšpekcija v imenu ljudstva toži nekoga za to! Nujno! Pokažimo, da nam je mar za ljudi in njihovo zdravje! Preklete toksine nam prodajajo.
na,zdej se pa pejt neki bio zdravo,pa to.....bejž,bejž,to je vse skup.larifari
kar piše BIO je samo bolje prebrano sadje oreški itd in seveda lepše,pa ti folku govori kolikor češ ker je reklama močnejša od zdrave pameti.BIO ne obstaja več na tgovskih policah in tudi ne bo
banda pokvarjena, izdajalska, zaprt pa obesit .....!!!, ....strupijo nas namerno....!!!
Fora da to, kar je BIO gre pod strožje kontrole. Kar pa ni bIO, pa lahko brez problema vsebuje vse te kancerogene snovi.
To je ravno pri BIO lahko problem - lažje se (pri nepravilnem skladiščenju oz. nepazljivem ravnanju) razvijejo naravne plesni in. "Aflatoksini so naravno prisotni mikotoksini, ki jih proizvajajo glive iz rodu aspergilov (Aspergillus)." Če bi zadevo špricali z vsem mogočim,… ...prikaži več se te plesni ne bi razvile - bi pa bilo en kup drugih škodljivih snovi prisotnih.Tako da ja, najboljše je domače ekološko pridelano in ekološko, kupljeno od proizvajalcev vrednih zaupanja.
....ko dozorijo bodo na domačem vrtu najboljši in kar je najbolj pomembno, BIO !!!
to bi najbrž moral vedet proizvajalec, ki prodaja tako hitro pokvarljivo robo v navadnih škrniclih, in temu ustrezno se zmenit za pogoje škladiščenja take hrane, da ne govorimo o roku uporabe, ... sveže pomolženo mleko se skisa / zasiri v… ...prikaži več enem dnevu, takoj ko je na temp. višji od +4, ... nekateri izdelki so taki, ki se jih da konzervirat z naravnimi konzervansi (sol, cuker, olje in še kaj), nekaj se da z ustrezno embalažo in nizkimi temperaturami, so po stvari, ki so hitro "pokvarljive", zato je treba živilo čimprej porabit ... ker pa živimo v dobi velikega potrošništva, ko je veletrgovec kralj, kmet - pridelovalec pa ubog siromak, od katerega je vse predrago, je pač tako kot je