To je tisti , ki v svojih mladih letih ni lazil po kolenih na Brezje ampak Titu v Jajca...
In kljub temu vodi cerkvene ovce..Kdo je torej totalno butast ali nor ?!
Lada, on ni terorist, je hud psihični bolnik, ki terorizira sodržavljane, ki so brezvoljni, apatični in se mu ne znajo ali nočejo odreči. Težko je to razumeti.😌
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Najprej toliko govora kako se od drugod nosi virus.Potem %zaščite po cepljenju.
Zdaj že ooznamo veliko cepljenih okuženih.
Na koncu pa ne potrebujejo karantene.
Adijo pamet.
Kuga bo, prizanešeno ne bo niti odločevalcem...zato upam, da ujamemo pravi trenutek med tem da gospodarstvo ne crkne in da situacijo uravnamo v pravo smer..ni to tek na kratke proge, občutimo predobro to že vsi...v letih, pa bo. Žal je… ...prikaži več v naravi na hiter samo smrt, vse ostalo pa se ne skuha čez noč
kaj je to za en terorist - komunist, ki krade Slovence in jih jebe u glavo ?
To je tisti , ki v svojih mladih letih ni lazil po kolenih na Brezje ampak Titu v Jajca... In kljub temu vodi cerkvene ovce..Kdo je torej totalno butast ali nor ?!
Lada, on ni terorist, je hud psihični bolnik, ki terorizira sodržavljane, ki so brezvoljni, apatični in se mu ne znajo ali nočejo odreči. Težko je to razumeti.😌
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Najprej toliko govora kako se od drugod nosi virus.Potem %zaščite po cepljenju. Zdaj že ooznamo veliko cepljenih okuženih. Na koncu pa ne potrebujejo karantene. Adijo pamet.
hočemo lockdown in to takoj, če ne se nam obeta katastrofa neslutenih razsežnosti.
Kuga bo, prizanešeno ne bo niti odločevalcem...zato upam, da ujamemo pravi trenutek med tem da gospodarstvo ne crkne in da situacijo uravnamo v pravo smer..ni to tek na kratke proge, občutimo predobro to že vsi...v letih, pa bo. Žal je… ...prikaži več v naravi na hiter samo smrt, vse ostalo pa se ne skuha čez noč