S podražitvijo ne bo dosegel večjega števila terminskih vozovnic ampak samo in izključno večje število osebnih avtomobilov v Lj. Že zdaj jih veliko hodi z avtom, ker je to ceneje...
Trola bi morala biti po zgledu večjih prestolnic, torej največ 20,30 centov.
Poglejte vsak si izbira župana,ki mu zaupa in mu verjame,da bo največ naredil za svoje občane!! Ljubljančani so pač izbrali Zorana in sedaj se jim na takšen način zahvaljuje!! Vendr bi ga volilci morali razumeti družina Jankovič ni ravno v… ...prikaži več zavidanja vrednem finančnem stanju in nič ni narobe,če mu volilci pomagajo,da pride na zeleno vejo!! In narod si je pisal sodbo SAM!!
de, če vse svetovne prestolnice de cenijo, bom pa jaz podrazal javni potniski promet de (lepi zobki se zasvetijo). Treba pare za stevilne projekte v centru mesta. Če naredis 5 garaz v centru, kaj pa lahko pricakujes? Še 10x vec… ...prikaži več prometa v center. Ljubljana je postala inkasantsko mesto za domacine in top destinacija za turiste. Še malo pa bomo mescani ostali brez mesta.
Preden imamo vsaj nekaj od povečanja penzij nam barabe vse poberejo!
@ jak - to je še malo, poglej domove za osterele
A na plačilni, bo na račun, prevoza v službo, tut kaj več ??
Prevoz itak dobiš plačan glede na ceno mesečne vozovnice, torej je odgovor na tvoje vprašanje:DA.
Vecina nepismenih je volila in izvolila opanke torej placati vec ne bo neka tezava.
Ja, tvoji bi pocenili zadevo.
S podražitvijo ne bo dosegel večjega števila terminskih vozovnic ampak samo in izključno večje število osebnih avtomobilov v Lj. Že zdaj jih veliko hodi z avtom, ker je to ceneje... Trola bi morala biti po zgledu večjih prestolnic, torej največ 20,30 centov.
Poglejte vsak si izbira župana,ki mu zaupa in mu verjame,da bo največ naredil za svoje občane!! Ljubljančani so pač izbrali Zorana in sedaj se jim na takšen način zahvaljuje!! Vendr bi ga volilci morali razumeti družina Jankovič ni ravno v… ...prikaži več zavidanja vrednem finančnem stanju in nič ni narobe,če mu volilci pomagajo,da pride na zeleno vejo!! In narod si je pisal sodbo SAM!!
de, če vse svetovne prestolnice de cenijo, bom pa jaz podrazal javni potniski promet de (lepi zobki se zasvetijo). Treba pare za stevilne projekte v centru mesta. Če naredis 5 garaz v centru, kaj pa lahko pricakujes? Še 10x vec… ...prikaži več prometa v center. Ljubljana je postala inkasantsko mesto za domacine in top destinacija za turiste. Še malo pa bomo mescani ostali brez mesta.
BAGRA
Saraorac je zakon....
zarad mene tud za 50 procentov, nisem iz lj in briga me
Pa kaj se sploh oglašaš? MONA
za starejše in opokojence in za invalide bres plačno a zate jankovč pa bres plačno da te ni sram jas bi naredu bres plačno
Slovnica.....sedi 1.....otroc v 5 razredu razumejo kaj se pise skupaj in kaj ne + se ostale napake
@ sup - pa s klub tem dojeu kvaj hoč povedat ??
A mi lahko kdo prevede, kaj je želel ta Milan povedat? Ma kaj še vedno je toliko ljudi nepismenih?
Ugibam, da @milan63 predlaga za vse brezplačno.
glede na to da komentiraš stvari ki se tičejo Lj...vidm da te pa vseen mal briga...buhtelj
@ mih- kdo te kometira ?