Slovenija /slovenija/crna-kronika
162 ogledov

Tatu našel prek Facebooka

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • erikkk 17:11 08.julij 2013.

No zelo lepa reklama za policijo Koper.Zakaj le plačujem davke.

• zic 17:24 08.julij 2013.

jaz pa ne bi krivil policije...ona dela tako kot ji veli zakon....treba bo počas priznat, da so naši zakoni čist v moškem organu, tle ni druge...če bi oni tja letel, bi še fino najebal, k bi jih domnevni kradljivec tožil, ...prikaži več da so ga vznemirjali!?...tako je to pri nas, ker so barabe delale zakonodajo, da so same zaščitene...saj vidite kaj se v zloveniji vsak dan dogaja!!??

• Šemefuky 17:26 08.julij 2013.

Važno je da se vozijo z radarji, da iz vsakega grma merijo in hitre lovijo, potem pa kreten italijanski naredi pizdarijo v koloni.Se mi zdi, da se je začelo delo po plačilu, kar je tudi nekoliko za razumeti. Ta ...prikaži več bumBAR OD oneta Oxxo, bi pa kar disciplinske pa odpovedi, kaj pa je policijsko delu se mu pa itak niti ne sanja, ker se raje s pimpeki ukvarja.

• suzana.kos 17:31 08.julij 2013.

s tem, da so leglo kofetkanja, se pa zelo strinjam... samo ne vem kako bi jih v višjo prestavo dali...

• Žurnalček 19:00 08.julij 2013.

Polcaji , veste kaj sem napisal namesto telih pikic.............................................................. idioti med drugim .

• pesjan 19:42 08.julij 2013.

pa na tej PP postaji zelo zelo smrdi od glavnega do zadnjega POLICAJa?

• Oxxo 21:33 08.julij 2013.

šemefuky Ne bom se primitivno prerekal s teboj - ker imaš očitno resne osebnostne težave.Mimogrede - tema tega članka je kraja kolesa;Ti pa pišeš o Italijanu, ki je povzorčil nesrečo na obali, pa o radarjih, pa pedrih ...prikaži več in spotoma 2/3 svoje objave posvetiš meni. Poišči si pomoč - jo potrebuješ! Živčen postanež že ob vsakem minusu, ki ga dobiš na svoj post!In ja - čakam na (ponovni) izliv tvoje gnojnice na mojo glavo - ampak veš kaj - ti zadnjiž zaupam: me ne gane.

• Šemefuky 21:37 08.julij 2013.

Oxxo, ko govorimo o tem se ve, da govorimo o onetih in te gane, sicer ne bi pisal, kdo ima težave, pa mi ja ne bo dezerter razlagal, saj si sam napisal, da si dezerter.

• Oxxo 09:43 09.julij 2013.

Daj si še en plus pritisni... PACIENT!In mimogrede: Dezertiral sem iz JNA (in na to sem ponosen), očitno sem imel že pri 18-tih več domoljubnosti in pameti... kot jo imaš ti danes BOLNIK!

• Oxxo 17:09 08.julij 2013.

Če vse navedbe držijo bi moral načelnik policijske postaje odstopiti, policistko, ki (neuspešno) obravnava primer pa na disciplinsko. Žalostno da imamo tako počasno odzivnost policije; ob polžjih sodiščih je stanje tako kot je. Podoben primer so razne inšpekcijske ...prikaži več službe. Leglo kofetkanja...

• Veteran 18:30 08.julij 2013.

Mi imamo cesno policijo za kaznovanje minorne prekrške in še to delo jim dela radar, ki je skrit v grmovju. Kakšna beda od policije!!

• mph 19:57 08.julij 2013.

Z dodatnim veseljem sem ti tokrat dodal svoj plus. :-) Pri nas ni nobene odgovornosti za tako očitno malomarnost in nedelo. Pa me njihove floskule, da ne bodo obveščali za vsak korak niti malo ne ganejo, ker so navadne bedarije, ...prikaži več potegnjene na plano iz petnih žil. Boljše, da bi bil lepo tiho in rekel, da bodo preverili ipd ipd.

• krentip 17:40 08.julij 2013.

nič novga, men so v Ljubljanski piceriji ukradl denarnico iz obešene jakne, lastnik je imel 3 dni posnetke videokamer preden so se mu izbrisal in to smo jasno javili policiji (jaz in lastnik), pa se niso mogli zmigat (policijska postaja ...prikaži več je v centru LJ in je oddaljena 100m od lokala). da ne govorim da se je na posnetku lepo videl obraz tatu. sam sem se zmenil z lastnikom in s svojo kamero presnel posnetke, da imam za lastno rabo in čez en teden me kliče policistka če lahk še njim prinesem DVD s posnetkom .. verjetno je DVD pristal kot podstavek za kavo

• 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 17:41 08.julij 2013.

V starih dobrih časih, ko so bili Policaji še Miličniki s Tacensko šolo so se vsedli v avto še isto minuto, šli do zlikovca. mu napeli nekaj krepkih, ga popisali, popisali priče in prijavili, kolo pa vrnili lastniku v takojšnjo ...prikaži več uporabo. Danes je pa demokracija in visok nivo človekovih pravic Miličnikov s Tacensko šolo ni več, so zgolj gimnazijci ali tehniki s tečajem policijskih ved, ki se jim za 750 neto malodane jbe da bi se pretirano izpostavljali in komurkoli zamerili. Tako je najbolj pogosto napotilo Policije da ali ne morejo človeku nič ali pa te napotijo na civilno tožbo ali pravdo. Seveda v 50% primerov naredijo tako da žrtev pristane na kršenje njenih pravic tudi v drugo.. se pravi v Policijskem postopku. Seveda ni vedno in povsod tako! Če pa je od prijave mesec dni in je človek brez svojega kolesa, ki ga je upam pošteno plačal... je čas za disciplinski ukrep, začenši s komandirjem navzdol.

• macko 17:45 08.julij 2013.

naši policisti imajo dve prestavi : počas, pa še bolj počas.saj vam je jasno, problem nastopi že pri pisanju zapisnika, saj vam je jasno.tacenska sorbona, pač.najbolj enostavno bi bilo, da ga "zasežeš" nazaj, vendar pazi, lahko tvoje ...prikaži veče dejanje obravnavajo kot tatvino,. pa še za eventuekna "prijateljstva" ne veš...heh...

• Trovlak 18:28 08.julij 2013.

Bravo! Lepo in zelo realno napisano. Sem tudi sam hotel pod prispevkom omeniti to dejansko razliko med miličniki in policisti kot tudi med policisti s tacensko šolo in prekvalificiranimi zgubidani z ekonomskimi, strojnimi, slaščičarskimi šolami, ki zaradi nesposobnosti niso nikjer ...prikaži več dobili redne zaposlitve, pa jih je policija vzela medse. In sedaj so taki na policiji stalni kršilci zakonov ter najbolj prepotentni, vzvišeni, izživljajoči... po domače: zajebani. Jaz bom praznoval dne, ko bo razpuščena schengenska meja in bo službo izgubilo prek 500 policistov, ki so to samo na papirju. Srčno upam, da odpustijo taprave ničkoristi.

• Oxxo 19:45 08.julij 2013.

O Šemefuky = A si danes (spet) l levo nogo vstal? Aja sej res... Ti VSAK dan vstopiš nejevoljen v svet in ti gre vse na živce...

• primc 20:13 08.julij 2013.

...sem imel zelo podoben prmer:So mi ukradli avto in sem ga sam našel na drugem koncu SLO. Pridobil sem tel. št. in imenepridiprava, našel ukraden avto,....Pokličem policijo, se komaj zmigajo da pridejo pogledat, nekaj mencajo, avto ...prikaži več pregleda kriminalistični tehnik in mi rečejo da najden avto ni moj in ga vrnejo osebi kjer sem ga našel...Moj ukrade avto nato le-ta prodaja preko avtoneta, jaz se msi pa lahko samo žvižgal...Šele po enem letu sem z odvetnikom dosegel/prisilil policijo da je še enkrat preverila avto in glej ga zlomka -AVTO JE BIL MOJ - pa ga je pregledala ista oseba kot pred letom nazaj...Seveda se policija ne čuti odgovorno...Potrebno se je zavedati, da država pozna samo svoje pravice, DOLŽNOSTI pa NE...

• Žurnalček 19:53 16.julij 2013.

Ker si prijavil samo krajo kolesa , se polcaji , ki ne razumejo , da imajo bicikelni cene od 100 € do 10.000 € , na tvojo prijavo odzvali , kot da so ti ukradli bicikel kupljen u Leclercu za ...prikaži več 99 €. Da si jim dal takoj informacijo o njegovi vrednosti, bi morali po uradni dolžnosti takoj posredovati , kajti škoda je večja kot je 70% povprečne plaće. Prijavi jih MNZ notranji kontroli in v upravnem postopku zahtevaj povračilo škode , ki si jo utrpel , zaradi njihovega posiljevanja zakonodaje v smislu neukrepanja.

• Šemefuky 21:00 08.julij 2013.

Oxxo porini si pendrik nekam kamor ti paše. Kaj boš ti in ostali nakladači govorili o policiji, ko pa ne veste kaj in kako lahko sploh počnejo. Za tisto usrano plačo, ki jo dobijo so med prvimi, ko morajo po ...prikaži večo cesti kosti pobirati, oborožene kriminalce loviti in v pretepih posredovati.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.