Moji hčeri je dolžna paeko palačink, že več kot 15 let.. !!Kaj se kurči in nekaj obljublja,pred kamerami,za samopromocijo, otrokom pa NE izpolni obljube..Vse se je pa dogajalo v otroško oddaji na pop-tv, cerka tolko let nazaj !!
vedno mislila da je un njen črnc napravil otroka,ko se na odru tako drgnla ob njem,o miki,miki,mikijast,tako star pa tako neumen,iz konja gre na oslico
Vi vsi pametnjakoviči si po tej dami lahko samo vzgled vzamete. Je družabna, vesela....ma vse. To s kom,kako,kaj in zakaj pa je ja čisto njena stvar. Pa tudi, če to "skriva" še ne pomeni, da bi mi morali afne guncat… ...prikaži več in svetit tam kjer nam ni mesto. Pustite žensko pri miru. Njej pa kapa dol!!!!!!
Moji hčeri je dolžna paeko palačink, že več kot 15 let.. !!Kaj se kurči in nekaj obljublja,pred kamerami,za samopromocijo, otrokom pa NE izpolni obljube..Vse se je pa dogajalo v otroško oddaji na pop-tv, cerka tolko let nazaj !!
vedno mislila da je un njen črnc napravil otroka,ko se na odru tako drgnla ob njem,o miki,miki,mikijast,tako star pa tako neumen,iz konja gre na oslico
Papuće so copati...
Javna skrivnost je da je že dolgo njen partner ravno Šarac.
ti šarci, posebno simonin ne zna povedat enega stavka pravilno slovensko......bljak....
verjetno res, zakaj te skrivalnice, če bi imela kaj pokazat, bi verjetno ponosno pokazala, kej postavnega, lepega in poštenega....
res je pa itak nikoli ni imela kaj pametnega pokazat ne ona ne šarac
Ti slovenci so pa jebači z aen kurac.......bljak
Haha a to zato, ker misliš, da si ti dober?
Pa žal od Natalije tudi :-(
Kakor ona do vas, medijev, tako potem vi, mediji. Enostavno. Pokopljite jo, kaj pa te ona posebnega je???
Vi vsi pametnjakoviči si po tej dami lahko samo vzgled vzamete. Je družabna, vesela....ma vse. To s kom,kako,kaj in zakaj pa je ja čisto njena stvar. Pa tudi, če to "skriva" še ne pomeni, da bi mi morali afne guncat… ...prikaži več in svetit tam kjer nam ni mesto. Pustite žensko pri miru. Njej pa kapa dol!!!!!!
Sta pa oba od tamo dole- preko KUPE..
Očitno ji ni uspelo zlest na opankarjeviĆeve papuće (kolena).. kot se je ponujala-imela željo