'Odzivi na ulici so neverjetni. Prosijo me za avtograme in fotografiranje, predvsem otroci.' -> Tole sra.je sem gledala kakšne 3 min., preden sem uspela preklopiti na nek film. Kako lahko starši dovolijo otrokom, da gledajo? Kdo sploh zmore to gledati?… ...prikaži več
V medijih je to žensko nemogoče zgrešiti. Pri 34 letih tako mikro intelekt? Nekje je omenila, kako se ji je med showom odebelil bančni račun - resno? Dobi dnevnice za Slovenijo in to je to, medtem pa POP TV zasluži nekaj milijonov :)
KEŠ PIĆKA...pa še to nepofukana...
'Odzivi na ulici so neverjetni. Prosijo me za avtograme in fotografiranje, predvsem otroci.' -> Tole sra.je sem gledala kakšne 3 min., preden sem uspela preklopiti na nek film. Kako lahko starši dovolijo otrokom, da gledajo? Kdo sploh zmore to gledati?… ...prikaži več V medijih je to žensko nemogoče zgrešiti. Pri 34 letih tako mikro intelekt? Nekje je omenila, kako se ji je med showom odebelil bančni račun - resno? Dobi dnevnice za Slovenijo in to je to, medtem pa POP TV zasluži nekaj milijonov :)
za kozlat oddaja