Maske, maske, važne so maske in socialna distanca, to to... Prekleta golazen satanistična. Dobri ljudje si bodo pomagali sami med seboj, brez vas prasci fašistični.
Covid-kreteni so pač kreteni! Svoj kretenizem dokazujejo tudi ob takih tragedijahkot so potresi! Sonny, Pikolo, maresem.... in njim podobni so tipični predstavniki te polpismene kretenske klike! A za vsako rit šiba raste! Brez skrbi!
Groza :(
ja se je kar fino treslo nekaj sekund,tako da so spet ubogi tam ,pa še zima je
Nas so v šoli skoraj vsako leto učili kako ravnamo v potresu. Pol pa je to z leti kar zamelo. Potresi pa se počasi vračajo.
Naš vladnik se je odzval, za dobrososedske odnose bi naredil vse, za državljane Slovenije pa veliko manj.
kreten
@abraham5 - sej vemo, da si "kreten" in se ti ni treba vedno predstavljati kdo si.
mrš govedo
marko in ender.Zanima me kako bi se odzvala,ko bi bila v situaciji kot tile ljudje v Petrinji.Dvomim da bi imela čas tveziti neumnosti in traparije
eno je politika, drugo je pa stiska ljudi...
asmas1965 razganja te od empatije. 😌Imaš res veliko srce, za velikega vodjo za ostale pa, veliko manj 😎
kje si desnak..štajerski govnasti podrepnik
ender in right pojdita v murgle tam, bosta skupaj s zlatanom pela hvalnice palčku,pa še čaja vam bo skuhala Štefka,samo bo brez ruma oz jointa
Maske, maske, važne so maske in socialna distanca, to to... Prekleta golazen satanistična. Dobri ljudje si bodo pomagali sami med seboj, brez vas prasci fašistični.
Covid-kreteni so pač kreteni! Svoj kretenizem dokazujejo tudi ob takih tragedijahkot so potresi! Sonny, Pikolo, maresem.... in njim podobni so tipični predstavniki te polpismene kretenske klike! A za vsako rit šiba raste! Brez skrbi!
Moj poklon, gospod.
Spet bo naša vlada metala denar vstran za Hrvate. Tako, kot da že nimamo sami dovolj problemov.
tudi najhujšemu sovražniku bi v taki situaciji pomagal in mu ponudil tudi tisto kar meni manjka
Kretenčina pokvarjena
right ---nisem komunist kot ti in nikoli ne bom