Za denar Leon. Nič ni zastonj. Sam sem pa zaprepaden z lahkotnostjo 'gasilske' raziskave, ki sicer vpije in kliče po drugem valu nove pleh akcije, za denar jasno. Mene ne prepriča nihče več.
ne vem , jest okol hodm, pa še nism najdu virusa, a ga ma kdo spravlenga, ... mislm za probat, mogoče je pa okusen ... mogoče sem pa okužen, še toliko bolše ... jebe se mi
[ Gre za šestmesečno raziskavo, ... ] A'ma ne me jebat, za to ste se odločili pred slabim mesece. Fuj kako sprevrženi ste vsi po vrti. Sram vas bodi.
Ta vzorec je pogojno zanesljiv za gasilske veselice. Vzorec, ki bi nenazadnje konkuriral zgolj politični anketi N-700 pred volitvami.
Kdo lahko na podlagi 1300? testiranih od 2.069.000 verjame, da je okužen vsak 30, ali 66.000 prebivalcev !
... Joj se opravičujem kdo, Krek. Ta gelipter je govoril pred to raziskavo o 400.000 tisoč in več njih.
Koliko besed za par številk, ali pa vemo koliko je ta raziskava stala.
Ja, tudi mene to zanima ta razpis.
Neodvisne raziskave, neodvisno sodstvo in vladavina prava .....kaj pa Janezovi VATLI ?
Za denar Leon. Nič ni zastonj. Sam sem pa zaprepaden z lahkotnostjo 'gasilske' raziskave, ki sicer vpije in kliče po drugem valu nove pleh akcije, za denar jasno. Mene ne prepriča nihče več.
Na okope bo treba .
ne vem , jest okol hodm, pa še nism najdu virusa, a ga ma kdo spravlenga, ... mislm za probat, mogoče je pa okusen ... mogoče sem pa okužen, še toliko bolše ... jebe se mi