vsem slovenskim bankam...ze dolgo casa vec ne poslujem z nobeno slovensko banko...zakon mi dovoljuje da imam svoje bancne racune v tujini,in mi je cisto vseeno,ce stroske ki ob tem nastanejo,placam malo vec,imam pa zato dosti prijaznejse poslovanje in ni macehovskega… ...prikaži več odnosa do mene kit njihove stranke...
slovenske banke so na zalost lopovske ustanove...se opravicujem izrazanju,ampak na zalost je to resnica...zal
Ni res. Obresti se ne sme prešteti glavnici, saj bi se s tem obračunale obresti na obresti, kar pa je protizakonito. Po interventnem zakonu se tudi po moratoriju ne sme povišati anuiteta kredita. Avtor članka nima pojma o čem piše.
vsem slovenskim bankam...ze dolgo casa vec ne poslujem z nobeno slovensko banko...zakon mi dovoljuje da imam svoje bancne racune v tujini,in mi je cisto vseeno,ce stroske ki ob tem nastanejo,placam malo vec,imam pa zato dosti prijaznejse poslovanje in ni macehovskega… ...prikaži več odnosa do mene kit njihove stranke... slovenske banke so na zalost lopovske ustanove...se opravicujem izrazanju,ampak na zalost je to resnica...zal
Se strinjam! Za tiste brez kreditov je nemški N26 zakon!
Itak spet addiko, kdo pa drug.
Pa poznaš najihovo zgodovino, kako so jih balkanci urinirano pelijli ( prejšno banko).. ta je SAMO naslednica..
Ni res. Obresti se ne sme prešteti glavnici, saj bi se s tem obračunale obresti na obresti, kar pa je protizakonito. Po interventnem zakonu se tudi po moratoriju ne sme povišati anuiteta kredita. Avtor članka nima pojma o čem piše.