to si dobro napisal ti vsaj znajo delat z lasnimi mozgani in rokami tista sponzoriranka pa bolj malo da ne recem kaj o njenem decu ki nikoli v zivljanju ni nic delal klintonka je bila vsaj kolikor toliko uspesna poslovna… ...prikaži večovna baba ,,samo ne dolgo in je sla v politiko tako kot nasi junaki ,,ko se mi zalomi v neki firmi pa gremo v politiko se hujsi pa so falirani pohlepni solniki kot mirko in mramorcek ,,
Imaš prav, šele zdaj sem opazil, da je ta zmazek napisala Ir. K., ki je bila v prejšnjem lajfu Mirelina sestra dvojčica
to si dobro napisal ti vsaj znajo delat z lasnimi mozgani in rokami tista sponzoriranka pa bolj malo da ne recem kaj o njenem decu ki nikoli v zivljanju ni nic delal klintonka je bila vsaj kolikor toliko uspesna poslovna… ...prikaži večovna baba ,,samo ne dolgo in je sla v politiko tako kot nasi junaki ,,ko se mi zalomi v neki firmi pa gremo v politiko se hujsi pa so falirani pohlepni solniki kot mirko in mramorcek ,,
skeptikNe kliči hudiča.
Zdaj ko MIrela ni ceč zanimiva pa vsak dan nekaj o dinastiji Trump..... A se res okoli nas ne dogaja nič pametnega?
skeptikraj neko uspešno familijo z nekaj za pokazat kot pa neke sponzoruše
Ma, to je pa tudi res....
Izgleda lepše brez ličil... moje skromno osebno mnenje
ne bit skromen ce je nekal lepo je pac vredno pohvale in tale ivanka ima tudi kaj pokazati ,,
lepa, pridna, delovna
Pazi kaj pišeš o novinarki, da ne boš tak kot ...................... Janša ??? užalil svetih krav !!