Joj, kaj prihaja iz naše dežele. Sem mislil da bom videl kakšno sadje, zelenjavo, Kranjsko klobaso, kakšno preprosto kmečko dekle, ne pa neko napudrano, naafnano babo ki še prave dežele videla ni.
Vse v redu, ampak svetovalci, dajte ji prosim prišepniti, da so tile volančki okoli ram že kako destletje in več v svetu out. Ne pomaga moderna pojava in starinski volančki.
samopromocija
Vsekakor jo prepoznamo in nekaterim je malce nerodno, da prihaja iz naših krajev.
kolkrat je pa že spet samska, saj drugače se ne bi tako <' <<<<. <<<<. <<<<.
Se vidi da ima novega je..ča
Bemu mast. To smo vse mi placali.
Joj, kaj prihaja iz naše dežele. Sem mislil da bom videl kakšno sadje, zelenjavo, Kranjsko klobaso, kakšno preprosto kmečko dekle, ne pa neko napudrano, naafnano babo ki še prave dežele videla ni.
Malo me spominja na Salome
Ah no,samopromocija.Ji je dolgčas?
Vse v redu, ampak svetovalci, dajte ji prosim prišepniti, da so tile volančki okoli ram že kako destletje in več v svetu out. Ne pomaga moderna pojava in starinski volančki.
Če svetovalcev nima, kot kaže jih nima, je nujno skrajni čas, da si ga ali jih omisli.
Večja in bolj temna so očala, boljše zgleda...Izza temne šipe bi bilo najbolje...
Zanimivo, izgleda, da si je dala povečati prsi.
Šaška, kaj ne veš, kaj si mislijo in govorijo o blondinkah. ?
ma kaj si je nadela ta 3D očala, a gre v kino hahaha
bi, bi....
Verjetno je razocarala moza, volilce in tudi mene...tudi Janez ji ne bo pomagal, ko bo sebe reseval drugo leto, oba adijo!
Matr je sexi kot Albert kexi
Vsi ali vse so iste.Po določenem času je..........
Saj je vseeno, če je zdaj bolj grda, važno da ostane poštena, kot je bila, naša diva. 😎