Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5.
obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Zakaj pa ne, vrste so nam vcepili komunisti, za jugota sem pred Slovenija avtom, postavil šotor, bo pa ta zavožena omladina po Trčku že potrpela tistih nekaj ur na soncu, so mulci njegovi sigurno med njimi, da delajo red
Opa, danes je pa Trček meta 😍. Kako znan recept, ko, če nekdo nastopi proti ex komunistu Iveku. Bolan aktivizem, si dela sramoto, ker ga izvaja plačana mularija.
Zanimivo da imate prefarbani komunisti največ povedati o groznih komunistih. Ni pa bolj ogabne stvari na svetu, kot je veliki komunistični mladinec, ki pa se danes izdaja za demokrata. Je navaden dreki.
Kaj ima Slovenija toliko brezposelnih, saj delovni dan in se dopoldan povrhu?
ja no pa kaj, saj zapravljajo svoj denar. zaenkrat.
Pa kaj potem! Za svoj denar človek počne kar hoče, njegova stvar! Sicer pa koliko pa stane ta PS 5?
Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Sami reveži v službi NVO.
NVO otroci ne uporabljajo playstation
Zakaj pa ne, vrste so nam vcepili komunisti, za jugota sem pred Slovenija avtom, postavil šotor, bo pa ta zavožena omladina po Trčku že potrpela tistih nekaj ur na soncu, so mulci njegovi sigurno med njimi, da delajo red
Opa, danes je pa Trček meta 😍. Kako znan recept, ko, če nekdo nastopi proti ex komunistu Iveku. Bolan aktivizem, si dela sramoto, ker ga izvaja plačana mularija.
Res je, tvoj komunist Janša.
Zanimivo da imate prefarbani komunisti največ povedati o groznih komunistih. Ni pa bolj ogabne stvari na svetu, kot je veliki komunistični mladinec, ki pa se danes izdaja za demokrata. Je navaden dreki.
jao. sds revscina.
Bla, bla, bla.. Najbolj pametni so komunistična drhal! Oni so zavoženi in ne mladina!