RetarD - pa ti veš zakaj vas levičarji imenujemo "ovce" ?.. Levičar ne more nikoli biti ovca, ker razmišlja s svojo glavo. Vam pa govorijo s prižnice - ovčice naše..
hm.. a niso nekaj pozabili ? kaj že ? bencin - zamrznjeno, dizel- zamrznjeno, kurilc-zamrznjeno...eeeeee, kaj pa plin ? za avte in peči ? eh , jebi ga, tisit okoljevartveniki, naj pa kar plačujejo, saj majo dnar, da se grejo… ...prikaži večo zeleno.. a ne ? e , jebi ga zdravc in janez, tolk kolikor vidva men, jest vama. nič... glasu..
Veliko prepozno. 1 teden prepozno. Trgovci dobrin so v paniki ze nabili cene, ki jih ne bodo spustili. Inflacija bo enormna. Hrana, ki ne izvira iz podrocja vojne se je podrazila oportunisticno. Ponavadi trgovci nabijejo marze
Eu sprejela sklep, da mora maksimalno škodovati ruski naftni industriji, sočasno pa kupovat od njih. Upam da reče Putin njet. Tak nori pa še otroci niso.
Naročil kurilca dva tedna nazaj, pa me danes kličejo da z jutrišnjo dostavo ne bo nič, ker ga trenutni ni za dobiti. Mogoče konec meseca ko naj bi ladja prispela v Koper.
1,50€ bencin - to je še vedno preveč.
Lahk napišeš, da je tudi en cent preveč...
En mesec pred volitvami 1,5 € po 14.4. tik pred volitvami bo po 1€.. da bodo SDS ovce volile JJ .
Ti fajonistična ovca boš pa volila Goloba na strehi.
RetarD - pa ti veš zakaj vas levičarji imenujemo "ovce" ?.. Levičar ne more nikoli biti ovca, ker razmišlja s svojo glavo. Vam pa govorijo s prižnice - ovčice naše..
No povej mi opica, kako lahko nekdo, ki ima vakuum med ušesi, razmišlja s svojo glavo?
Če sem fajonisticna ovca pa ja ne bom. Za goloba ampak za fajonko. Butec!
Retard je zgleda iz črvov nastal
hm.. a niso nekaj pozabili ? kaj že ? bencin - zamrznjeno, dizel- zamrznjeno, kurilc-zamrznjeno...eeeeee, kaj pa plin ? za avte in peči ? eh , jebi ga, tisit okoljevartveniki, naj pa kar plačujejo, saj majo dnar, da se grejo… ...prikaži večo zeleno.. a ne ? e , jebi ga zdravc in janez, tolk kolikor vidva men, jest vama. nič... glasu..
Veliko prepozno. 1 teden prepozno. Trgovci dobrin so v paniki ze nabili cene, ki jih ne bodo spustili. Inflacija bo enormna. Hrana, ki ne izvira iz podrocja vojne se je podrazila oportunisticno. Ponavadi trgovci nabijejo marze
Eu sprejela sklep, da mora maksimalno škodovati ruski naftni industriji, sočasno pa kupovat od njih. Upam da reče Putin njet. Tak nori pa še otroci niso.
Kp je bil sodcek 2008 148 dolarjev smo za gorivo dali manj kot damo danes ko je 105 fokarjev
Zakaj se potem draži, ko ga je dovolj. Ponavadi se nekaj draži, česar je premalo. Derivatov je celo dovolj za obmejne sosedje.
Naročil kurilca dva tedna nazaj, pa me danes kličejo da z jutrišnjo dostavo ne bo nič, ker ga trenutni ni za dobiti. Mogoče konec meseca ko naj bi ladja prispela v Koper.
baje da kar ga je, ga "predelajo" v nafto za avtomobile.
Mislis nepobarvajo ...haha
Bravo vlada, hvala in vsaka čast! Najboljša vlada ever...vlada, ki ve kaj dela, vlada ki skrbi za malega človeka!!!
Ptepozno. Cene so sle ze gor v stevilnih dejavnostih. In ne bodo sle nazaj dol
Krt,lej čist enostavno ,dam si pelji komplet vlado ,ti jo podarimo brez marže za 99 let
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m
Zdaj so pa spet levaki v zadregi. Nekateri že trdijo, da je jutrišnja cena bencina predvolilni bombonček.
desnicarji so pa v gnoju po 25 aprilu
Očitno ti leva stran možganov ne deluje, ali pa je na minimalcu... bogi revček ....
To pa si idiotsko napisal Jurić. Ravno levakom ne deluje leva polovica.
Retard teb sploh nobena obla mozga ne obratuje sploh,inu zgoraj inu spodaj
Bravo Janša in vlada, samo tako naprej, kulovci s Siterjem so že do kolen v pizdi, dp aprila pa jim bo tekla voda v usta, potem pa, …..
dol s tem morilcem in vsem pokvarjenim desnicarjem
Morilcem koga? In koliko svojih ste pobili vi od 45 dalje?
SDS pa do pasa v dreku....
Keri mi R_D. Eden večjih radikalnežev v zvezi komunistov je bil tvoj pastir, ali kako jih že imenujejo njegovi sonarodnjaki.