Slovenija /slovenija/crna-kronika
32 ogledov

Taksi kombi zletel z avtoceste

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 12:00 12.julij 2013.

Taksisti so kar precej nestrpni vozniki, zato me niti ne čudi. Zadnjič me je precej na silo prehiteval, ko sem šel iz Brnika.

• Žurnalček 22:24 12.julij 2013.

Ker spada nesreča pod policijko upravo KA , se je nesreča zgodila na 78 km AC ZAGREB- SPLIT, bem vam mater Žurnalovo nepismeno . Razlike za 300km , če ne še več!!!!!!!!!!!!1

• Žurnalček 22:25 12.julij 2013.

Ker spada nesreča pod policijko upravo KA , se je nesreča zgodila na 78 km AC ZAGREB- SPLIT, bem vam mater Žurnalovo nepismeno . Razlike za 300km , če ne še več!!!!!!!!!!!!1

• Žurnalček 22:42 12.julij 2013.

Kombi je registriran za 8+ voznik. V tem kombiju je bilo najmanj11 potnikov , se pravi da je čeprav je kombi , je mini avtobus , ki ga pa taksist z B ispitom abSolutno ne bi smel voziti , kajti ...prikaži več za to potrebuje tudi C, D in pa kategorijo E.Ponavadi takim , zaradi preobremenitve avto enostavno uide iz smeri - veter ali udrtine od kolesnic , lahko pa tudi expl. gume ali zlom pritrditve obes .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.